دیدار مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان با معاون امور مدارس سما استان خوزستان

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۶ کد : ۱۵۵۵ اخبار و رویدادها

به گزارش خبرگزاری بسیج دانش آموزی مدارس سما استان خوزستان، سروان پاسدار محمد حسن حسینی نیک مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان خوزستان با دکتر دلاور اسمعیل وندی معاون امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان دیدار و گفت و گو کرد.

دراین جلسه که با حضور محمدرضا بختیاری کیا مسئول دفتر بسیج دانش آموزی مدارس سما استان خوزستان برگزار شد دکتر دلاور اسمعیل وندی معاون امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن خیر مقدم به مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان، بر تعامل بیشتر بسیج دانش آموزی مدارس سما استان خوزستان با سازمان بسیج دانش آموزی استان خوزستان تاکید کرد. وی با اشاره به جایگاه رفیع بسیج و بسیجی، رویکردها و ویژگی های تربیتی موجود در مدارس سما استان خوزستان را برای دانش آموزان موثر دانست و بر لزوم توجه به دانش آموزان و مهارت افزایی آنان تاکید کرد.

دکتر اسمعیل وندی با اشاره به تقدیم شهدای دانش آموز و شهدای معلم افزود: این شهدا باید به الگوهای دانش آموزان کشور بدل شوند.

در ادامه جلسه سروان پاسدار حسینی نیک مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان خوزستان ضمن تشکر از زحمات معاون امور مدارس سما استان جهت همکاری با سازمان بسیج دانش آموزی استان خوزستان اشاره کرد: بسیج دانش آموزی به عنوان یک نهاد ارزشی و انسان‌ ساز شناخته می‌شود که به برکت انقلاب اسلامی به وجود آمده است، این سازمان با همکاری نظام آموزش و پرورش می تواند با ارایه برنامه‌های مدرن، الگوی مناسب را برای نسل نوجوان ترسیم کند، تا بدین ترتیب به خنثی سازی توطئه ها وتهدیدات سخت افزاری و نرم افزاری دشمن بپردازند.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان خوزستان پیرامون هماهنگی های مسئول بسیج دانش آموزی مدارس سما استان خوزستان و معاون محترم امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، مباحثی را مطرح نمود و نظرات طرفین برای انجام بهتر برنامه های واحدهای بسیج دانش آموزی مدارس سما در سطح استان خوزستان ارائه گردید.

( ۵ )