تقدیر از معلمان مدارس سما واحد اهواز

۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۵۵۴ اخبار و رویدادها
طی مراسمی با حضور دکتر دلاور اسمعیل وندی معاونت امور مدارس سما دانشگاه آزاداسلامی استان خوزستان، روح الله قیصری مدیر حراست سما واحد اهواز و محمدرضا بختیاری کیا فرمانده دفتر بسیج دانش آموزی مدارس سما واحد اهواز و استان خوزستان از معلمان مدارس سما واحد اهواز تقدیر به عمل آمد.

به گزارش خبرگزاری بسیج دانش آموزی مدارس سما استان خوزستان در ابتدای مراسم معاونت امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره علامه شهید استاد مرتضی مطهری اظهارداشت: این معلم است که اندیشه و سلوک پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را که عالی ترین الگوهای تعلیم هستند زنده نگه داشته است.

دکتر اسمعیل وندی تصریح کرد: کار معلمی در واقع کار خداست و نقش معلمین در جامعه نقش انبیاست. وی افزود: مسیر روشن است و ما به عنوان معلم باید در پی تعمیق ارزش های اخلاقی و دینی دانش آموزان باشیم.

معاونت امور مدارس سما دانشگاه آزاداسلامی استان خوزستان در ادامه سخنان خود گفت: نهاد خانواده و نظام آموزش و پرورش نمی توانند به تنهایی از پس تربیت اصولی قشر کودک و نوجوان برآیند و تعلیم و تربیت به همکاری کلیه ارگان هابستگی دارد. خداوند دو ماموریت اساسی به ما داده است که یکی تربیت و دیگری تعلیم و دانش افزایی است و اگر قرار باشد ما قانع به وضع موجود باشیم هیچ پیشرفتی نمی کنیم.

دکتر اسمعیل وندی خاطر نشان کرد: ما باید قدر خودمان را بدانیم، اگر افتخار کنیم که معلم هستیم و در خدمت دانش آموزان هستیم نسل آینده برای ما سرنوشت ساز است.

در پایان مراسم ازکادر آموزشی مجموعه مدارس سما واحد اهواز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

( ۴ )