برگزاری مرحله استانی ششمین جشنواره پاسداشت زبان و ادبیات فارسی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۱ کد : ۱۵۴۵ اخبار و رویدادها

مرحله استانی ششمین جشنواره پاسداشت زبان و ادبیات فارسی در سطح استان خوزستان با حضور معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان به میزبانی سما واحد اهواز برگزار شد.

در این مراسم دلاور اسمعیل وندی با اشاره به بخشنامه برگزاری مسابقات پاسداشت زبان و ادبیات فارسی، گفت: ادبیات کهن فارسی سرچشمه حکمت و معرفت است و در این مسابقه دانش‌آموزان به صورت ضمنی با ادبیات اصیل ایرانی آشنا می شوند. ترویج و اشاعه آثار شاعرانی چون سعدی که آمیخته به اندیشه‌های اسلامی و توحیدی است در امر تربیت به کمک ما آمده و ما را در تربیت نسلی با هویت و با اصالت یاری می‌کند.

گفتنی است این مسابقات در محورهای سعدی شناسی(گلستان و بوستان)، شاهنامه فردوسی(نقالی)، ادبیات آیینی و ... با حضور دانش آموزان شهرستان های اهواز، دزفول، ، بهبهان، امیدیه و ماهشهر برگزار شد.