برگزاری جلسه هماهنگی مدیران و معاونان حوزه های آموزش، مالی و امور شهریه آموزشکده های سما اهواز

۳۰ فروردین ۱۳۹۴ | ۲۱:۰۲ کد : ۱۵۳ اخبار و رویدادها

جلسه هماهنگی بین حوزه های آموزشی و امور شهریه و مالی سما واحد اهواز در محل دفتر معاونت سما برگزار شد، ابتدا فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما استان خوزستان و معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز با توجه به پیشرو بودن ایام امتحانات پایان ترم و انتخاب واحد ترم تابستان ، نکاتی را در خصوص نحوه پرداخت شهریه دانشجویان، وصول اقساط صندوق رفاه، برگزاری امتحانات ، مراقبین، طرح سوالات امتحانی و حفظ نظم و انضباط در برگزاری جلسات امتحانات یادآور شدند. همچنین در خصوص چگونگی  برگزاری ترم تابستان در آموزشکده های دخترانه و پسرانه موضوعاتی را بیان نمودند .
در ادامه نیز رییس آموزشکده به ارائه توضیحات در این موارد پرداختند . در این جلسه رییس آموزشکده ، معاونان آموزشی و پژوهشی، مدیر مالی ، مسئول شهریه و رییس صندوق رفاه دانشجویی حضور داشتند.