برگزاری اولین نشست معاونان،مدیران،کارشناسان فرهنگی آموزشکده ها و معاونت های سما استان خوزستان

۲۴ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۴۷ اخبار و رویدادها

اولین جلسه هم اندیشی معاونان،مدیران،کارشناسان فرهنگی آموزشکده ها و معاونت های سما استان خوزستان با حضور فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز در محل دفتردبیرخانه شورا برگزار گردید.

در این جلسه  فروتن ضمن تبریک سال نو و با آرزوی سلامتی و سعادت، برای کلیه همکاران خواستار تعامل سازنده و همدلی و همزباتی مجموعه دانشگاهی در راستای خدمت به ملت و پیشبرد امور شدند. وی پیشرفت هر مجموعه و سازمانی را در گرو همکاری وتعامل در بخش های مختلف آن مجموعه دانست و بر ضرورت همدلی و همکاری تاکید کردند . فروتن در ادامه با اشاره به آمار دانشجویان و آموزشکده ها و مدارس سما استان خوزستان به جایگاه این استان در سازمان سما و کشور اشاره نمودند. سپس به تشریح و بررسی نتایج ارزیابی عملکرد حوزه های فرهنگی آموزشکده های استان در سال گذشته پرداخت و  در جهت بهبود نتایج و عملکرد و رفع نقاط ضعف در این حوزه نکاتی را یادآور شدند. در پایان همه مدیران و کارشناسان حاضر در جلسه مسائل ومشکلات  حوزه کاری خود را بیان نمودند. در این جلسه مدیران و کارشناسان فرهنگی واحد های سما اهواز، دزفول،بهبهان،ایذه، سوسنگرد، مسجدسلیمان و ماهشهر شرکت داشتند.