برگزاری جلسه ستاد اسکان نوروزی سما واحد اهواز

۱۳ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۷:۵۷ کد : ۱۴۲ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه ستاد اسکان نوروزی سما واحد اهواز

جلسه ستاد اسکان نوروزی با حضور معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ، مدیر امورآموزشی،پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی حوزه معاونت ، مدیر امور مالی، رییس اداره عمومی، نماینده ستاد اسکان و خدمتگزار و سرایدار دبیرستان دخترانه ، رأس ساعت 9.30 صبح روز سه شنبه مورخ 12/12/1393 در دفتر معاونت سما برگزار گردید.

در این جلسه فریبرز فروتن ضمن بیان اهمیت تشکیل ستاد اسکان نوروزی و میزبانی از همکاران سراسر کشور با هدف انسجام خانواده سما و دانشگاه آزاد اسلامی ، نکاتی را در خصوص فراهم آوردن تمهیدات و تسهیلات مناسب جهت تکریم میهمانان نوروزی یادآور شدند و از اعضاء ستاد اسکان تلاش حداکثری در جهت فراهم نمودن موجبات رضایت میهمانان عزیز در طول مدت اقامت در اهواز را خواستار شدند. در ادامه در مورد سایر موارد تبادل نظر  صورت گرفت و تصمیماتی اتخاذ گردید.