برگزاری جلسه رفع نواقص بودجه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۳۴۷ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه رفع نواقص بودجه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در جلسه رفع نواقص بودجه که در واحد اهواز برگزار شد گفت: «بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران با تدبیری خاص و متکی به ذات اقدس خداوند بزرگ و با روحیه ای جهادی به امور رسیدگی می کرد و این الگوی بسیار خوبی برای ماست که بتوانیم با چنین روحیه ای کارها را به جلو ببریم.»

حجت الاسلام فرج اله براتی که درجمع روسا، معاونین و مسئولان بودجه واحدهای استان خوزستان  سخن می گفت، ضمن تاکید براصلاح نواقص و مشکلات در واحدها افزود: «شوراهای دانشگاه باید به سمت شورای واقعی و شورایی که حل کننده مسائل است، حرکت نموده و با همفکری و سازماندهی کارها مسیر را برای رسیدن به دانشگاه تراز انقلاب و فردایی بهتر هموار نمایند و این جز با تلاش و کوشش میسر نخواهد شد.»

وی با خطاب قرار دادن روسای واحدها ادامه داد: «در برخی واحدها فعل "ما می توانیم" به درستی صرف نشده و انتظار این است که ظرفیت و قابلیت های دانشگاه  به فعلیت برسند و تا مرحله نائل شدن به هدف با انسجام کامل پیش رود.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه در بودجه امسال باید درآمدها بیشتر از هزینه ها باشد، گفت: «در تمام واحدهای استان تبدیل علم به محصول و ثروت با تفکر علمی باید صورت پذیرد تا بتوانیم در جامعه تاثیرگذار باشیم.»

در ادامه این جلسه در خصوص رفع نواقص موجود در بودجه جاری کلیه واحدهای استان، بحث و تبادل نظر شد.

کلید واژه ها: بودجه استان خوزستان

( ۱ )