برگزاری نخستین یادواره شهدای مدافع حرم سما استان خوزستان

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۱۳ اخبار و رویدادها
در راستای تجلیل از مقام شامخ شهدا، به ویژه شهدای مدافع حرم ، نخستین یادواره شهدای مدافع حرم سما استان خوزستان با حضور نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، مقامات لشکری، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما، رئیس دانشگاه و مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان ، دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان، رؤسای واحد های دانشگاه آزاد اسلامی و معاونین سما استان، مسئولین ادارات ، ائمه جمعه، خانواده های شهدای مدافع حرم و امنیت سما استان خوزستان و جمع کثیری از کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و سما در دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز برگزار شد.
برگزاری نخستین یادواره شهدای مدافع حرم سما استان خوزستان

در شروع برنامه حجت الاسلام فرج الله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن سلام و درود بر روح پرفتوح شهدا و امام شهدا حضرت آیت الله العظمی امام خمینی (ره) و آرزوی طول عمر و عزت برای مقام معظم رهبری و خوشامدگویی به حاضرین گفت: «شهدای مدافع حرم ارزش بسیار بالایی برای ما دارا هستند. به راستی که اگر این دلاور مردان به همراه سردار سلیمانی از حرم دفاع نمی کردند آیا امنیت کنونی در جامعه ما حاکم بود؟ اگر چه ما در کربلا و در کنار امام حسین (ع) نبودیم اما افتخار می کنیم که جوانان ما راه کربلا را با دفاع از حرمین ادامه دادند و انشالله به حول و قوه الهی رژیم صهیونیستی و داعش به زودی نابود خواهند شد»

وی در ادامه غیرت دینی و بصیرت شهیدان را ستود و افزود: در این میان خانواده های این شهیدان عزیز نقش بسیار موثری داشته اند که توانسته اند چنین فرزندانی را تربیت کنند.

در ادامه مراسم مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان، ضمن خیر مقدم به تمامی مدعوین و تشکر از عوامل برگزار کننده یادواره گفت: " تقدیر از مقام والای شهدا وظیفه همه ما است و مجموعه سما اهواز هم در این یادواره سعی کرده است که در حد توان به صورت شایسته ای از خانواده های معزز شهدای مدافع حرم و امنیت تقدیر و تشکر نماید."

افشون در ادامه به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و چنین گفت: " مخاطبین اصلی یادواره های شهدا در واقع جوانان هستند، چرا که روشنگری هر چه بیشتر این قشر نسبت به شهدا، بیمه گر انقلاب خواهد بود"

پس ازآن مراسم با نوای دلنشین یار و همراه شهدای ایران زمین و مداح اهل بیت حاج رضا نبوی ادامه پیدا کرد.

حضرت آیت الله العظمی حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز سخنران بعدی این مراسم بود که با سلام و درود بر روح پر فتوح شهدا سخنان خود را آغاز کرد و چنین بیان کرد" شهدا همیشه زنده و در کنار ما هستند، هرچند درک حیات این بزرگواران با آنچه ما در حیات دنیوی درک می کنیم تفاوت بسیار دارد."

وی در ادامه با ذکر خاطرات شهدا از همه خواست پیرو و دنبال کننده مسیر شهدا باشند و با این کار سبب شادی روح این عزیزان شوند.

مهمان ویژه این یادواره معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما عطاالله سلطانی صبور بود که پس از حضور در جایگاه سخنران، ضمن تشکر از اجرای این برنامه مفید و موثر و ادای احترام به خانواده های معزز شهدا، به نقل قول از مقام معظم رهبری گفت: "خوش به حال آنانکه به راه شهادت رفتند."

وی در ادامه جوانان را به مطالعه هر چه بیشتر وصیت نامه شهدا سفارش کرد و افزود: "در بیش از ۹۰ درصد وصیت نامه های شهدا به اطاعت از رهبری دعوت شده است و این مساله به خوبی نشان دهنده اهمیت مساله ولایت فقیه در بین شهداست"

سردار اسماعیل زاده روایت گر سالهای دفاع مقدس سخنران پایانی مراسم بود که ضمن حضور در جایگاه به بیان خاطراتی چند از سالهای جنگ پرداخت و افزود: " اسرائیل و داعش همواره در پی تضعیف جبهه مقاومت اند اما بدانند و آگاه باشند که سخت در اشتباه هستند."

پایان بخش یادواره، آیین رونمایی از تمبر شهدای مدافع حرم سما استان خوزستان و تجلیل از خانواده های معظم شهدا با حضور مدیر کل پست استان خوزستان و سایر مقامات و مسئولین بود.

شایان ذکر است نخستین یادواره شهدای مدافع حرم سما استان خوزستان شامل بخش های متنوع دیگری از جمله اجرای نمایش با موضوع دفاع مقدس توسط یوسف صفری بختیاری، اجرای سرودها و نماهنگ های ویژه شهدا و مدافعین حرم بود و با استقبال بسیار خوب دانشجویان و سایر حاضرین همراه بود. ‌‌‌‌‌‌

( ۲ )