در آموزشکده سما واحد اهواز صورت گرفت

برگزاری جلسه تودیع ومعارفه ریاست آموزشکده سما اهواز

۳۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۳۰۸ اخبار و رویدادها
جلسه تودیع و معارفه ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز برگزار شد.
برگزاری جلسه تودیع ومعارفه ریاست آموزشکده سما اهواز

در این جلسه ابتدا مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان ضمن اشاره به مناسبت های گذشته و پیش رو از جمعه 26 دی ماه و فرار شاه خائن، فرا رسیدن میلاد حضرت زینب کبری (س) و دهه فاطمیه (س)، از همکاری همه مجموعه سما اهواز در برگزاری امتحانات پایان نیمسال تشکر کرد و افزود : نظم و ترتیب ،رعایت قوانین و مقررات و حفظ آرامش و ایجاد فضای آرام برای دانشجویان در زمان برگزاری امتحانات به جز با تلاش ،تعامل و همکاری تمامی مجموعه ممکن و میسر نبود و از این بابت از تمامی همکاران قدردانی می کنم . وی افزود:برنامه ها و اولویت های سازمان سما و به تبعیت از آن سما استان خوزستان و اهواز در وهله اول تقویت مباحث فرهنگی از جمله اجرای پیوست فرهنگی ،پیاده سازی بخشنامه حجاب و عفاف ، تعامل با بسیج و در ادامه حرکت در مسیر سیاست های سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی است و از همه همکاران تقاضا دارم در این راستا تمامی توان خود را بکار گیرند.

در ادامه از زحمات ناصر قانعی فر قدردانی و داریوش تخشا شمس آبادی به عنوان سرپرست جدید آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز معرفی شد .

( ۲ )