فریاد «مرگ بر آمریکا» دانشگاهیان سما و دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در مراسم ۱۳ آبان

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۰۳ اخبار و رویدادها
هیات رئیسه ، کارمندان ، دانشجویان آموزشکده و دانش آموزان مدارس سما اهواز با همراهی جامعه دانشگاه آزاداسلامی خوزستان در راهپیمایی ۱۳ آبان ماه شرکت کردند.

مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در اهواز هم‌زمان با سایر استان‌ها و شهرستان ها  ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح امروزیکشنبه بصورت با شکوه برگزار شد که مجموعه دانشگاه آزاداسلامی و سما استان خوزستان نیز دوش به دوش سایر اقشار در این روز حضور داشتند.

سماییان با گرامیداشت یوم الله 13آبان ،سالروز بازداشت و تبعید حضرت امام خمینی(ره)،روز دانش آموز و روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی، همراه و همگام با تمامی اقشار ملت مسلمان وهمیشه درصحنه استان خوزستان در این مراسم شرکت کردند.

در این راهپیمایی مردم با فریاد مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا و محکوم کردن اظهارات و اقدامات خصمانه مقامات آمریکایی علیه کشورمان حضوری حماسی و پرشور را به نمایش گذاشتند.

اعضای هیأت رئیسه، استادان، کارکنان،دانش آموزان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی و سما استان خوزستان با حضور خود در این راهپیمایی، جلوه هایی از وحدت و یکپارچگی امت آزاده و سرافراز را به نمایش گذاشتند.

( ۱ )