حضور دانشگاهیان سما اهواز در اردوی جهادی مناطق محروم

۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۹۵ اخبار و رویدادها
اردوی جهادی اعضای هیأت رئیسه، هیأت علمی، مدیران فرهنگی و آموزشی و دبیران مدارس سما اهواز برگزار شد.
حضور دانشگاهیان سما اهواز در اردوی جهادی مناطق محروم

مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان اظهار کرد: «اعضای هیأت رئیسه سما اهواز پس از بررسی میدانی امکانات و مشکلات رفاهی مناطق محروم استان خوزستان در یکی از این مناطق حاضر شدند.»

افشون بیان کرد: «بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و با توجه به شرایط نامساعد زندگی یکی از خانواده‌ها، مراحل مرمت منزل مسکونی این خانواده انجام شد.»

وی خاطرنشان کرد: «این اردو به‌مدت سه روز و با حضور جمعی از مدیران آموزشکده، اعضای هیأت علمی و مدیران مدارس به سرپرستی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان برگزار و علاوه بر اقدامات عمرانی، فعالیت‌های مفیدی ازجمله آموزش‌های بهداشت محیط زندگی، خودکفایی و مشاوره برای درآمدزایی خانوار و اعطای کمک‌های غیر نقدی جمع‌آوری‌شده از سوی همکاران سما اهواز انجام شد.»

( ۲ )