برگزاری کارگاه معرفت‌افزایی استادان سما اهواز با موضوع جنگ نرم

۰۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۲۸۰ اخبار و رویدادها
کارگاه معرفت‌افزایی ویژه اعضای هیات علمی و استادان سما اهواز با موضوع جنگ نرم برگزار شد.
برگزاری کارگاه معرفت‌افزایی استادان سما اهواز با موضوع جنگ نرم

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان به عنوان سخنران و مدرس کارگاه معرفت افزایی استادان سما اهواز، رحلت امام خمینی (ره)، قیام 15 خرداد، شب‌های پرفیض قدر، ضربت خوردن و شهادت حضرت علی (ع) و در نهایت راهپیمایی روز قدس که به فرمان امام خمینی (ره) نامگذاری شده و امسال از اهمیت ویژه ای نیز برخوردار است، خواستار گرامی داشتن و مشارکت همه در این مراسم شد.

مهرداد افشون با معرفی منابع و کتاب‌های مربوط به موضوع کارگاه یعنی جنگ نرم به اهمیت این موضوع پرداخت و افزود: «در ابتدا قدرت‌های جهان و کشورهای سلطه‌گر برای غلبه بر سایرکشورها، جنگ سخت را پیش ره گرفتند که در آن از ادوات و تجهیزات نظامی استفاده می‌شده و از استراتژی تصرف سرزمین‌ها استفاده می‌کردند و این روند تا پایان سال1991 میلادی ادامه داشت (فروپاشی شوروری) و پس از آن رو به سوی جنگ نیمه سخت که در واقع با تغییر حاکمان کشورها بوسیله تحریک مزدوران داخلی صورت گرفته پرداختند و در ادامه نیز جنگ نرم که بوسیله دگرگونی باورها، ارزش‌ها و سبک زندگی و با استفاده از رسانه های مکتوب، صوتی، تصویری انجام می شود.»

افشون با توجه به اهمیت آشنایی با موضوع جنگ نرم، این جنگ را بدلیل اینکه خاموش بوده و مشهود نیست بسیار سخت تر دانست.

وی راه مقابله با آن نیز را نیز بالا بردن قدرت نرم که در واقع قوی و محکم کردن باورها و اعتقادات مردم از جمله توسل به قرآن مجید، سیره و روش ائمه اطهار و بیانات مقام معظم رهبری است دانست.

افشون با توجه به اهمیت منطقه خاورمیانه در جهان که از آن به قلب دنیا یاد می‌شود و کشور ایران به عنوان مهمترین کشور این منطقه پرداخت و از این رو روشنگری استادان و در نهایت دانشجویان و جامعه را بسیار مهم دانست.

کارگاه به صورت مباحثه ای و با مطرح کردن موضوعات مربوط برگزار شد و هریک از حاضران نظر خود را در این باره ارائه دادند.