بازدید مدیرکل حراست و معاون اداری و مالی سازمان سما از مدارس اهواز

۰۶ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۷۹ اخبار و رویدادها
مدیرکل حراست و معاون اداری و مالی سازمان سما با حضور در شهر اهواز از مدارس سما مقاطع مختلف تحصیلی این شهر بازدید کردند و از نزدیک با فضاها و امکانات موجود این مدارس آشنا شده و با کادر مدیریتی و آموزشی مدارس دیدار کردند.
بازدید مدیرکل حراست و معاون اداری و مالی سازمان سما از مدارس اهواز

در این بازدید که با هدف توسعه کمی و کیفی مدارس و رسیدن به چشم انداز مورد نظر گسترش مدارس سما اهواز صورت گرفت، فضاها و املاک جدید در نظر گرفته شده از سوی معاونت سما اهواز برای راه اندازی مدرسه مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با ابراز خشنودی و تشکر از حضور مسئولان سازمانی، استقبال خانواده‌ دانش آموزان در دو سال اخیر از مدارس سما را مطلوب دانست.

مهرداد افشون افزود: «بحمدالله با اقداماتی که درباره مدارس در سطح اهواز و استان خوزستان صورت گرفته هم در افزایش تعداد مدارس و پذیرش دانش آموز روند رو به رشدی داشته ایم به‌گونه ای که با افزایش فضای آموزشی می‌توان ظرفیت پذیرش دانش آموزان را به بیش از دو برابر رساند که این یک امر مهم و در راستای برنامه‌ها و سیاست‌های محموله دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما است از این رو از مسئولان سازمانی تقاضا داریم ما در این باره همچون گذشته یاری دهند تا بتوانیم به برنامه‌ها و افق مورد نظر گرفته در سال 1400 برسیم.»

مسئولان سازمان نیز با ابراز رضایت از گسترش مدارس سطح شهر اهواز در سال‌های اخیر افزایش امکانات و فضای آموزشی را سبب ارتقا سطح کمی و کیفی مدارس دانستند و از همکاری خود با مجموعه سما استان خوزستان و اهواز در این زمینه سخن به میان آوردند.

( ۱ )