برگزاری اولین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در سال ۹۷

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۶ کد : ۱۲۷۷ اخبار و رویدادها
برگزاری اولین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در سال ۹۷

اولین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در دبیرخانه شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سما، در این جلسه حجت السلام فرج ا... براتی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن تشکر از همکاران زحمت کش در حوزه سما: «یقیناً کارها زمانی به اهداف مورد نظر می رسند که هم هماهنگی های لازم صورت بگیرد و هم نظارت پیوسته وجود داشته باشد و این مساله در کنار تغییر نوع مدیریت در دانشگاه آزاد اسلامی سبب می شود که ما دقت بیشتری در انجام امور داشته باشیم.»
رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در ادامه با اشاره به اینکه نباید کارهای حجمی مدیران را گرفتار کند و اساس کار باید مد نظر قرار بگیرید، خواستار به کارگیری یک برنامه ریزی دقیق در امور سما استان شد و افزود : «به حمدالله مجموعه سما استان، مجموعه هدفمند و قابل تقدیری است و وقتی کاری در جایی به خوبی انجام می شود هم نشان دهنده وجود مدیریت خوب و هم نشان دهنده وجود ظرفیت خوب است که این مساله دوم، وظایف و مسئولیت ما را بیشتر می کند.»
حجت الاسلام براتی در ادامه با اشاره به دستورات و تاکید مسئولان سازمان مرکزی، خواستار مواردی از جمله همکاری روسای واحد ها در امور سما به ویژه توسعه و گسترش مدارس در فضاهای بلااستفاده واحدها ،انجام فعالیت های در آمدزا و به کارگیری اعضای هیات علمی جهت فعالیت های دانش بنیان و درآمدهای غیر شهریه ای، پیاده سازی فرهنگی ایرانی و اسلامی در بین دانشجویان، کارکنان و استادان شد.

مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان  نیز ضمن خیر مقدم به حاضرین، اعیاد شعبانیه و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان را تبریک گفت و افزود: «با توجه به اینکه این جلسه اولین جلسه شورا در سال جدید است انتظار می رود همکاران مسائل مهم و قابل اجرای امسال را مطرح نموده و با توجه به سیاست های سازمان سما و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی رویکردهای سما استان در سال 97مشخص شود.»
افشون در ادامه افزود : «امسال بنا داریم برنامه هایی نظیر پیگیری توسعه کمی و کیفی مدارس در سطح استان، تمرکز برروی درآمد های غیر شهریه ای، گسترش و به کارگیری فعالیت های کاربنیان، اجرای برنامه های موثر و متنوع فرهنگی، تبدیل وضعیت نیروهای انسانی شاغل را در کنار سایر امور در اولویت ویژه کاری قرار دهیم و با ایجاد یک محیط پویا و چابک بتوانیم خدمات مفیدی را به هموطنان خود در سطح استان خوزستان و کشور ارائه دهیم.»
در ادامه دستور کار جلسه و موارد مطرح شده از جمله تأسیس مدارس در شهرهای مختلف، تغییر وضعیت نیروی انسانی واحد ها، طرح مشارکتی کشت گلخانه ای در استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد.