دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما خوزستان :

گسترش کمی و کیفی مدارس سما پیگیری شود

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۷۳ اخبار و رویدادها
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان تاکید کرد که از همه معاونان سما و روسای واحد ها انتظار داریم موضوع گسترش کمی و کیفی مدارس سما را به‌صورت جدی پیگیر باشند.
گسترش کمی و کیفی مدارس سما پیگیری شود

مهرداد افشون در نخستین جلسه شورای معاونان سما استان خوزستان در سال 97 به میزبانی سما واحد امیدیه به شعار حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد و گفت: «در سما استان همه تلاش خود را برای محقق شدن این امر مهم به کار بگیریم چراکه ما تولیدات خوبی داریم که می‌توانند در عرصه بین المللی نیز حرفی برای گفتن داشته باشند در همین راستا نیز کمپین حمایت از کالای ایرانی در استان راه اندازی شده است که امیدواریم همکاران گرامی، دانشجویان و دانش آموزان با مشارکت و عضویت در آن به اقتصاد کشور کمک کنند.»

افشون با توجه به گرامیداشت هفته و روز معلم شهید مطهری را از علمای برجسته ایران و اسلام دانست که مورد تایید حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری بوده و خواستار قدردانی از معلمان و استادان در این هفته و روز به نحو شایسته شد.

‏معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز با اشاره به آغاز هفته سربازان گمنام که از روز ‌شنبه شروع شده، امنیت و آسایش امروز کشور را مدیون این عزیزان دانست.

وی با اشاره به حدیثی از نبی مکرم اسلام (ص) که می‌فرمایند «بلندمرتبه ترین مردم نزد خدا در روز قیامت کسانی هستند که خیرخواه مردم باشند» به ویژگی خیرخواهان پرداخت و مطابق این حدیث خواستار انجام فعالیت‌های فرهنگی به صورت گسترده در آموزشکده ها و مدارس سما شد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان به دستورالعمل های سازمان سما در خصوص تأسیس مدارس و ایجاد مجتمع های آموزشی اشاره کرد و افزود: «از همه معاونان سما و روسای واحد ها انتظار داریم موضوع گسترش کمی و کیفی مدارس را جدی گرفته و معاونان سما با تلاش ویژه موجبات ارتقا مجموعه سما استان را فراهم آورند که در این بین نیز امر برندسازی و تبلیغات بسیار مهم و تاثیرگذار خواهد بود و می‌توانند در معرفی قابلیت‌های مجموعه سما نقش بسزایی داشته باشند.»

وی با توجه به جلسات استانی و دستورالعمل های سازمانی خواستار انجام مواردی از جمله: گرفتن مجوز رشته های پیراپزشکی، درآمدهای غیر شهریه ای از طریق فعالیت های دانش بنیان و کاربنیان، گسترش فعالیت‌های فرهنگی تاثیرگذار و مهم، راه انداری بسیج استادان در همه واحدها در کنار بسیج کارمندی و بسیج دانشجویی، دقت در صدور مدارک فارغ التحصیلان، مشخص کردن وضعیت املاک و اراضی واحدها، خرید کتاب از نمایشگاه کتاب با رویکرد مهارتی و کاربردی و در صورت وجود تهیه کتب الکترونیکی، استفاده از فرصت تابستان برای آموزش حرفه و مهارت به دانش‌آموزان و دانشجویان، راه اندازی طرح استعدادیابی در مدارس و آموزشکده ها، برگزاری جلسات تخصصی با مدیران گروه و اعضای هیات علمی، عدم استفاده از پیام رسان های خارجی و استفاده از پیام رسان های داخلی با توجه به دستوررئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد.

بهمن فاضلی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد امیدیه هم به ارائه آماری از سما امیدیه در سال ۹۶ و سپس برنامه های این واحد در سال جاری و اهداف بلند مدت آن اشاره کرد.

در ادامه هر یک از معاونان سما به ارائه گزارشی از واحد خود پرداختند و به اقدامات انجام شده در حوزه گسترش مدارس به صورت جزئی پرداختند. پس از آن نیز مدیران و کارشناسان دبیرخانه استان در حوزه‌های پژوهشی، اداری، مالی و فرهنگی به ارائه آمار و برنامه‌های استان در سال جاری با توجه به بخشنامه ها و رویکردهای سازمان پرداختند و پس از آن در خصوص حوزه های مختلف استان نتایج و تصمیماتی اتخاذ شد.