در سما اهواز صورت گرفت؛

برگزاری همایش «ترویج ازدواج سالم در جوانان»

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۶۷ اخبار و رویدادها
همایش ترویج ازدواج سالم در جوانان با همکاری و تعامل مرکز آموزشی و فرهنگی سما استان خوزستان با دانشگاه جندی شاپور و مرکز بهداشت و درمان استان خوزستان به میزبانی سما واحد اهواز برگزار شد.
برگزاری همایش «ترویج ازدواج سالم در جوانان»

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در همایش ترویج ازدواج سالم در جوانان که همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان در سما واحد اهواز با تبریک اعیاد ماه شعبان و ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان از حضور دانشجویان قدردانی کرد و گفت: «در سال گذشته و مطابق هماهنگی صورت گرفته با مدیریت مرکز بهداشت و درمان استان و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، شاهد برگزاری همایشی با همین عنوان بودیم و با توجه به بازخوردهای مثبت آن، امسال نیز در یک همکاری مشترک و در ابتدای سال این همایش در برنامه ریزی و برگزار شده و امید است دانشجویان عزیز با استفاده از مطالب مطرح شده در این همایش بتوانند در تصمیم گیری برای ازدواج خود با آگاهی و چشم باز عمل کنند.»

مهرداد افشون با بیان اینکه مقوله ازدواج در 3 سوره نساء، نور و روم آمده است این امر را از نظر اسلام بسیار مهم دانست و افزود: «همانطور که همه ما می‌دانیم ازدواج سبب آرامش یافتن، بزرگ شدن و تکامل روح، تمرین محبت، تمرین در ارتباطات و مفیدتر و مستقل تر شدن شخصیت می شود و امروزه انتخاب همسر مناسب در گرو آموزشی‌های فردی و خانوادگی مطلوب امکان پذیر خواهد بود. در همین راستا اگر بخواهیم دستورات دین مبین اسلام نیز بکار ببریم بهترین ازدواج، ازدواج آسان را نام ببریم که در احادیث بسیار بر روی این مساله تاکید شده است و از مسلمانان خواسته شده که همسرانی با تقوا، دیندار و امانتدار برای خود برگزینند.»

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت استان خوزستان نیز با قدردانی از سما اهواز درباره انجام برنامه های ترویج مقوله ازدواج مناسب و حضور دانشجویان، با توجه به آموزه های دین اسلام و مستندات علمی به ارائه خصوصیات و نشانه های یک ازدواج موفق و عوامل موثر درآن پرداخت و آن را در زندگی آینده بسیار تاثیرگذار دانست.

رضا داروساز گفت: «از نظر علم پزشکی و روانشناسی هر یک از بیماری‌های مطابق معیارهای جهانی مقداری از عمر زمان انسان را می‌کاهد که اگر بخواهیم یکی از تاثیرگذارترین آنها را نام ببریم مسئله اختلافات زناشوییاست که حدود 5/19سال از عمر انسان کم می‌کند و این مساله اهمیت موضوع ازدواج مناسب را نشان می دهد.»

مدرس دانشگاه علوم پزشکی و کارشناس خانواده و تربیت هم با مراجعه به تجربیات زندگی‌های موفق و ناموفق به مهمترین عوامل تاثیرگذار در مقوله ازدواج پرداخت و موارد فرهنگی را در ازدواج بسیار مهم دانست .

حجت الاسلام سید رضا موسوی والا با طرح سوالاتی کاربردی دانشجویان را در بحث مشارکت داد و در خاتمه نیز به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ داده شد.

( ۱ )