دیدار دبیرشورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با مسئولان ، معلمان و دانش آموزان مدارس سما اهواز بمناسبت سال نو

۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۶۵ اخبار و رویدادها
دبیرشورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان بمناسبت فرا رسیدن سال نو با حضور در مدارس سما اهواز با مسئولان ، معلمان و دانش آموزان این مدارس دیدار کردند.

در دیدار مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو گفت : «امیدواریم سال ۹۷ سال خوب و پربرکتی برای همه کارکنان زحمت کش ، دانش آموزان عزیز و خانواده های گرامی آنان باشد و ما نیز بتوانیم در کنار سایر مردم در تحقق بخشیدن به شعار سال که مطابق بیانات مقام معظم رهبری "سال حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری شده گامی موثر برداریم . در واقع شروع فرهنگ سازی حمایت از تولیدات داخلی از همین مدارس باید شروع شود زیرا اگر معلمان ما و به تبعیت از آنها دانش آموزان اگر چیزی را از دوران مدرسه آموزش ببیند، خود به خود در زندگی آینده آنها جاری و ساری خواهد شد. از این رو بنده ضمن قدردانی از زحمات تمامی بزرگواران در سال گذشته از شما می خواهم که تمامی تلاش خود را در پیشرفت مجموعه و در نهایت کشور عزیزمان به کار گرفته و با پرورش دانش آموزان متدین ، خلاق و متفکر سهم بسزایی در آینده کشور داشته باشید.»

افشون در ادامه صحبت های خود خواستار مواردی از جمله : تلاش بیشتر در حوزه فرهنگی و گسترش فرهنگ ایرانی و اسلامی در مدارس ، پیگیری ویژه برنامه آموزش حداقل یک مهارت به هر دانش آموز که در سال گذشته آغاز شده ، خرید وسایل تولید داخل برای مدارس و اجرای عملی و واقعی شعار سال ، تاکید بر کار گروهی و جمعی شد.