برگزاری مسابقات طرح قدس در آموزشکده های سما واحد اهواز

۰۱ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۰۸ کد : ۱۲۶ اخبار و رویدادها
برگزاری مسابقات طرح قدس در آموزشکده های سما واحد اهواز

این دوره از مسابقات قرآنی روز سه شنبه 30 دی ماه 1393 بصورت همزمان در آموزشکده دخترانه (برای خواهران) و آموزشکده پسرانه (برای برادران) جهت دانشجویان و کارکنان در رشته های روخوانی و روانخوانی ، قرائت به روش ترتیل و تحقیق ، حفظ ، پژوهش و تفسیر قرآن کریم برگزار گردید.

در افتتاحیه مسابقات پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی و سرود سما فریبرز فروتن دبیرشورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکزآموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن خیر مقدم به همه شرکت کنندگان و داوران ، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما را از پیش گامان و فعالان در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه علمی کشور برشمرد و با اشاره به اینکه طرح قدس مخفف کلمات " قرآن در سما " می باشد تاریخچه ای از آغاز به کار این مسابقات را برای حاضرین عنوان کرد و همچنین از اهمیت و جایگاه این مسابقات از نظر رئیس و مسئولین سازمان سما سخن به میان آورد و افزود این مسابقات امسال مانند واحد اهواز در کلیه واحدهای سما استان برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است که این مسابقات بصورت سالانه در واحدهای سما سراسر کشور در سطوح درون واحد ، استانی و کشوری برگزار میگردد.