برگزاری سومین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در سال ۹۶

۰۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۵۷ اخبار و رویدادها
سومین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان سال ۹۶ در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
برگزاری سومین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در سال ۹۶

محمد تقی زاده در سومین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان سال 96 که در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد افزود: «با وجود امکانات سخت‌افزاری و نیروی علمی که وجود دارد آمادگی همکاری در توسعه مدارس و در اختیار قرار دادن فضاهای بلااستفاده به سما را داریم.»

وی به ارائه آماری از مدارس و دانش آموزان استان پرداخت و اظهار کرد: «بنده و همکارانم از زمانی که مسئولیت را بر عهده گرفته ایم اولویت‌هایی را در دستور کار خود قرار دادیم و خوشبختانه در بسیاری از آنها پیشرفت خوبی صورت گرفته که از آن جمله می توان کم کردن آمار بی‌سوادان استان، گسترش هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کاردانش، توسعه پژوهش‌سراها و توجه ویژه به تحصیل دانش آموزان دختر با توجه به وجود عشایر در استان را نام برد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز توفیق خدمت‌رسانی به جوانان را بسیار ارزنده دانست و گفت: «هم ما در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و سما و هم همکاران و مسئولان آموزش و پرورش باید قدردان و شاکر خداوند متعال باشیم که توفیق خدمت در مجموعه علمی را به ما عطا کرده است چرا که همانگونه که علم در نزد خداوند از ارزش بالایی برخوردار است. پرورش و آموزش جوانان و نوجوانان نیز از ارزش والایی برخوردار است.»

حجت الاسلام فرج‌الله براتی برنامه‌ریزی را در هر کاری مهم و لازم دانست و افزود: «ما باید برای کارهای خود چشم‌انداز داشته باشیم و با یک برنامه‌ریزی دقیق و اجرای آن بتوانیم امور خود را پیش ببریم و یکی از این امور، پرورش دانش‌آموزان و دانشجویان است.»

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان هم گسترش و پیشرفت مدارس سما را حاصل تعامل بین هر دو مجموعه و حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: «در مجموعه سما استان حرکتی را در بخش مدارس و توسعه کمی و کیفی آنها آغاز کرده‌ایم و در حال گسترش آن هستیم که این مهم با تعامل بین طرفین میسر بوده و امیدواریم با حضور مسئولان جدید دانشگاه آزاد اسلامی و دیدگاه مثبتی که در بخش مدارس وجود دارد، این پیشرفت‌ها بیش از بیش ادامه داشته باشد و ما نیز بتوانیم با حرکت جهادی و بسیجی وار در این زمینه گام های مثبتی هم چون گذشته برداریم.»

مهرداد افشون افزود: «به تعبیر بزرگان 2 کار سخت وجود دارد که یکی از آنها کشور داری و دیگری مدرسه داری است که این جمله اهمیت محبث آموزش بویژه در مدارس را نشان می‌دهد و این مساله در آموزه‌های اسلام نیز وجود دارد. از طرفی نیز هر کس در این مملکت مسئولیتی دارد مدیون خون شهیدان است چرا که امنیت و آسایش و اقتدار امروز ما مرهون خون پاک شهیدان است.»

وی با توجه به دیدگاه جدید در دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما افزود: «با حضور دکتر ولایتی، دکتر رهبر و دکتر براتی در رأس مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کشور و استان خوزستان، دکتر منظری توکلی در رأس سازمان سما، برنامه و هدف اصلی ما تقویت مسائل فرهنگی و دینی است و اگر ما بتوانیم دانش آموزان و دانشجویان با دینی را پرورش دهیم در واقعه جامعه خود را ساخته ایم.»

افشون با تشکر از روی باز دکتر تقی زاده و حمایت‌های براتی از آمادگی مجموعه سما برای گسترش کمی و کیفی مدارس نام برد و اولین برنامه سما یعنی گسترش تعداد مدارس به 30 مدرسه در سطح استان را یادآور شد.

در ادامه نیز دستور کار جلسه قرائت و پس از بحث و تبادل نظر درباره موارد آن تصمیم گیری شد.