برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان سما استان خوزستان

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۵۶ اخبار و رویدادها
مسابقات ورزشی کارکنان سما استان خوزستان با شعار «دانایی و توانایی با ورزش دانشگاهی» در واحد ماهشهر برگزار شد.
برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان سما استان خوزستان

مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در این‌باره گفت: «این مسابقات با هدف تعمیم ورزش در جامعه دانشگاهی و در راستای تامین سلامت و نشاط اجتماعی کارکنان در دو رشته طناب‌کشی و فوتسال ویژه آقایان به میزبانی سما ماهشهر و در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر برگزار شد.»

در این دوره مسابقات در رشته فوتسال آقایان، 8 تیم از اهواز، امیدیه، ماهشهر، شوشتر، ایذه، دزفول، بهبهان و مسجدسلیمان حضور داشتند و در دو گروه 4 تیمی بصورت دوره ای با همدیگر به رقابت پرداختند که در پایان تیم‌های امیدیه و شوشتر به دیدار نهایی راه پیدا کردند و پس از تساوی 2-2 در وقت‌های قانونی و اضافه در نهایت تیم شوشتر توانست در ضربات پنالتی با نتیجه3بر2 به برتری دست یافته و قهرمان این دوره از مسابقات شود و امیدیه نیز در سکوی دوم ایستاد. تیم‌های مسجدسلیمان و ماهشهر نیز بصورت مشترک سوم شدند و جام اخلاق این مسابقات به تیم اهواز تعلق گرفت.

در رشته طناب‌کشی نیز که با حضور 5 تیم اهواز، دزفول، ماهشهر، بهبهان، شوشتر برگزارشد، پس از انجام مسابقات حذفی تیم دزفول در بازی نهایی توانست با غلبه بر ماهشهر میزبان به مقام قهرمانی دست یابد.

در پایان مسابقات نیز با هدا جوایز از برندگان قدرانی شد و نفرات برتر برای مسابقات کشوری انتخاب شدند.

( ۲ )