دیدار هیأت رئیسه سما اهواز با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

۰۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۲۴۸ اخبار و رویدادها
هیأت رئیسه سما اهواز با سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان دیدار کردند.
دیدار هیأت رئیسه سما اهواز با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

در این دیدار حجت‌الاسلام فرج الله براتی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان و واحد اهواز با تشکر از حضور و زحمات همکاران سما گفت: «از خداوند متعال مسألت دارم که همه ما عاقبت به خیر شویم و بتوانیم توفیق خدمتگزاری به مردم را به نحوه شایسته به انجام برسانیم.»

براتی با توجه به اینکه خداوند بی نیاز بوده و همواره راه را برای هدایت به ما نشان می‌دهد، افزود: «اگر ما یاد بگیریم و بتوانیم در هر کاری به خداوند متعال توکل کنیم و با خلوص نیت در کنار اندیشه و بینش، کارها را انجام دهیم بدون شک همه چیز شدنی است و این مسأله در همه امور زندگی رایج است.»

وی با بیان سوابق مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان، افزود: «با حضور افشون در رأس مجموعه سما استان خوزستان و اهواز و با توجه به شناختی که بنده از وی در قالب همکاری در گروه معارف اسلامی و بسیج اساتید دارم، امید پیشرفت در این مجموعه وجود خواهد داشت و ما باید با توجه به قوانین و مقررات و توجه به این نکته که دانشجویان، کارکنان و استادان ولی نعمت ما هستند در زمینه رفاه آنها تلاش کنیم.»

افشون نیز با ابراز رضایت از انتصاب براتی خاطرنشان کرد: «ما در مجموعه سما خوشحالیم که فرد مؤمن و متدین و دارای سوابق ارزنده در گروه معارف اسلامی و بسیج اساتید در این جایگاه قرار گرفته و از همین جا به عنوان نماینده مجموعه سما خوزستان اعلام می‌کنم که برای هرگونه همکاری آماده هستیم.»

وی با توجه به اخلاق گرا بودن حجت‌الاسلام براتی ابراز امیدواری کرد که با الگو قرار دادن این خصیصه شاهد موفقیت‌های بیشتری در مجموعه سما استان باشیم.