برگزاری مسابقه سازه نجات تخم مرغ در دبستان پسرانه سما اهواز

۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۴۵ اخبار و رویدادها
مسابقه سازه نجات تخم مرغ در دبستان پسرانه سما اهواز برگزار شد.
برگزاری مسابقه سازه نجات تخم مرغ در دبستان پسرانه سما اهواز

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با اعلام این خبر افزود: «در راستای تقویت روحیه پژوهش و خلاقیت در بین دانش آموزان سمایی، مسابقه سازه نجات تخم مرغ در پیش دبستانی و دبستان پسرانه هوشمند سما اهواز با حضور ۵۰ گروه دانش آموزانی و در حضور والدین آنها برگزار شد.»

مهرداد افشون اظهار کرد: «هدف از برگزاری این مسابقات ساخت سازه‌ها و اجسامی است که بتواند انسان را در ارسال کاوشگرها به سیاره‌های دیگر یاری کند، زیرا کاوشگرها باید در درون سازه‌هایی قرار بگیرند که پس از برخورد با سیاره‌ها و اجرام آسمانی بتوانند با کاستن از سرعت خود به سادگی و با حفظ دستگاه‌های درون خود با کمترین خسارت بر سطح سیاره مورد نظر نشسته و به کاوش و بررسی بپردازند و اطلاعات کسب شده را به زمین ارسال کنند.»

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز با مفید دانستن اجرای چنین برنامه‌هایی گفت: «این مسابقه هر سال در مراکز آموزشی مختلف ایران و حتی جهان با هدف بکارگیری خلاقیت‌های مختلف برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در آن باید تخم مرغ را در سازه‌ای که ساخته‌اند قرار داده و آن را از ارتفاع معینی که در بخش قوانین مسابقه مشخص شده رها کنند که در نهایت تخم مرغ باید سالم به زمین برسد؛ برای افزایش خلاقیت و ترغیب به روحیه کار تیمی امسال و برای اولین بار این مسابقه در دبستان سما اهواز برگزار شد که سه تیم برتر شناسایی و از آنان قدردانی شد.»

وی خاطرنشان کرد: «امید است با برگزاری این گونه مسابقات قدمی برای بارورسازی استعدادها، ایجاد خلاقیت و بالا بردن سطح علمی دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد سمایی برداشته شود.»