تجلیل از کارکنان بسیجی نمونه سما اهواز

۲۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۳ کد : ۱۲۴۳ اخبار و رویدادها
برادران بسیجی نمونه کارمند سما اهواز در مراسمی با اعطای هدیه و لوح تجلیل شدند.
تجلیل از کارکنان بسیجی نمونه سما اهواز

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در این مراسم که با حضور بسیجیان، مدیران و کارکنان در محل نمازخانه آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما برگزار شد با نگاهی به تفکر امام خمینی (ره) در شکل گیری نیروهای مردمی برای مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی گفت: «امام راحل با تشکیل بسیج اجازه نداد انقلاب اسلامی و کشور به دست نااهلان بیفتد و امروز شاهدیم که بسیج در جهان اسلام سربلند و پرافتخار ایستاده است. امروز روحیه بسیجی در تمام کشور دیده می شود و این یک تفکر ارزشمند و قابل تامل است.»

مهرداد افشون با اعلام رضایت از بسیج کارمندی سما اهواز از اقدام برای تشکیل بسیج اساتید در سما استان خبر داد و افزود: «با توجه به عملکرد موفق و تاثیرگذار بسیج کارمندی در پیشبرد امور و اینکه اکنون بسیج اساتید در استان وجود ندارد در صدد راه‌اندازی این نهاد مهم و اساسی در بین استادان سما خوزستان هستیم و روال اداری آن در حال پیگیری و انجام است و همه تجربه و تلاش خود را که در گذشته برای ‌راه‌اندازی این نهاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای مسجدسلیمان و امیدیه استفاده کردم برای راه اندازی در سما استان بکار خواهم گرفت.»

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ادامه داد: «در راستای گسترش هرچه بیشتر فعالیت‌های فرهنگی برنامه‌هایی از جمله اعزام دانشجویان، کارکنان و استادان به عتبات عالیات، برگزاری دوره معرفت‌افزایی، تجهیز و گسترش نمازخانه آموزشکده، ترویج فرهنگ حجاب و عفاف را در دستور کار خود قرار داده ایم.»