شرکت گسترده سماییان اهواز در راهپیمایی شکوه وحدت

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۲۴۲ اخبار و رویدادها
هیات رئیسه، کارکنان، استادان ، دانشجویان و دانش آموزان سما اهواز همراه با مجموعه دانشگاه آزاداسلامی استان و هم صدا با سایر مردم فهیم اهواز در راهپیمایی شکوه وحدت شرکت کردند.
شرکت گسترده سماییان اهواز در راهپیمایی شکوه وحدت

هیات رئیسه، کارکنان، استادان ، دانشجویان و دانش آموزان سما اهواز همراه با مجموعه دانشگاه آزاداسلامی استان و هم صدا با سایر مردم فهیم اهواز با حضور گسترده در راهپیمایی شکوه وحدت در روز13 دی ماه ، با محکوم کردن فتنه های اخیر دشمنان اسلام و انقلاب که عاملان اغتشاشات ، اخلال نظم و امنیت عمومی بودند، یک بار دیگر پیمان خویش را با رهبر معظم انقلاب و آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی اعلام کردند.

شایان ذکر است که راهپیمایی ساعت 10 صبح از میدان مولوی شروع و به چهارراه آبادان ختم شد و مردم اهواز با حضور گسترده خود بازهم دست دشمنان رو کوتاه کردند.

گزارش تصویری این راهپیمایی در زیر قابل مشاهده می باشد.