محکومیت هنجارشکنی اخیر توسط دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان

۱۲ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۲۳۷ اخبار و رویدادها
در خصوص محکومیت هنجارشکنی اخیر و عوامل آن ، مصاحبه ای را با دکتر مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان انجام داده ایم که متن آن در زیر آمده است :
محکومیت هنجارشکنی اخیر توسط دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان

با توجه به هنجار شکنی های اخیر و مشکلاتی که برای برخی از مردم بوجود آمده نظر شما در این مورد چیست ؟

بنده در ابتدای سخن به کلام زیبا و جامع مقام معظم رهبری در خصوص فتنه 88 که در آن به تشریح کامل جریان فتنه پرداختند اشاره می کنم که می فرمایند: " مهم اینست که مردم شاخص ها را بشناسند ، ملت از قشرهای مختلف هستند و از سراسر کشور به صحنه نگاه می کنند و می شناسند، مردم ما بیدار و هوشیارند و همین بیداریست که کشور و انقلاب را نگه داشته و جرات سران استکبار را از آنها گرفته که بخواهند به ملت ایران حمله و یا اقدام جدی نمایند .این چیزی است که باید صدها بار سجده شکر آن را به جا آوریم".

همانطور که از کلام مقام معظم رهبری مشخص است حساب مردم شریف و فهیم ایران از حساب عده ای ارازل و اوباش که پرچم مقدس جمهوری اسلامی را آتش می زنند و باعث خشنودی سرکرده منافقین،آمریکا، اسرائیل و انگلیس می شوند کاملا جدا است.

به نظر شما برخورد مردم با این جریانات چگونه است؟

همانطور که بنده قبلاً نیز اشاره و از سخنان رهبر انقلاب استفاده کردم، مردم ما همیشه در صحنه بوده و هستند و با دید باز خود مسائل را تجزیه و تحلیل می کنند. قطعا ما نگران نگرانی های مردم فهیممان هستیم، چرا که از دل مردم و با مردم هستیم اما اگر از صبر و تحمل امت حزب ا.. سو استفاده شود، از این پس با امت بیدار و همیشه در صحنه حزب ا... مواجه خواهند شد.

سخنان پایانی شما در این خصوص و پیامتان برای جامعه دانشگاهی و سما چیست؟

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر فراوان از شرکت گسترده امت حزب ا... و بخصوص جامعه دانشگاه آزاد اسلامی و سما استان خوزستان و شهر اهواز در مراسم میثاق با ولایت و راهپیمایی گسترده که عصر دوشنبه 11 دی ماه 96 برگزار شد از همه جامعه دانشگاهی و سما استان اعم از استادان ،کارکنان،دانشجویان ،معلمان مدارس و دانش آموزان دعوت می کنم که با حضور در راهپیمایی بزرگ روز چهارشنبه 13دی ماه بار دیگر از آرمان های امام راحل (ره) و شهدا دفاع کرده تا یکبار دیگر سبب دلسردی و مائوس شدن دشمنان جمهوری اسلامی شوند.