کارگاه آموزشی جذاب آشنایی با تکنولوژی نوین چاپگرهای سه بعدی

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۲۳۲ اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی جذاب آشنایی با چاپگرهای سه بعدی بمناسبت هفته پژوهش در سما اهواز برگزار و نحوه عملکرد و سایر خصوصیات چاپگرهای سه بعدی تشریح شد.
کارگاه آموزشی جذاب آشنایی با تکنولوژی نوین چاپگرهای سه بعدی

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما خوزستان گفت: « یکی از متداولترین روش‌های معرفی تکنولوژی‌های جدید برگزاری ورکشاپ ها و دوره‌های جذاب و کاربردی است که در همین راستا و به منظور افزایش سطح آگاهی دانشجویان سمایی و گسترش مشارکت علاقه‌مندان به تکنولوژی‌های نوین در صنعت پرینت سه بعدی، امروز شاهد برگزاری یکی از کارگاه‌های جذاب و کاربردی اخیر بودیم.»

مهرداد افشون افزود: «این کارگاه آموزشی با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در ساخت این چاپگرها برگزار شد و هدف از آن آشنایی بیشتر دانش‌پژوهان با موضوعات و چالش‌های پرینترهای سه بعدی بود که یکی از موضوعات کاربردی آینده حوزه فناوری و علمی است.»

آرمان عالی محمودی مدیر پژوهش سما اهواز نیز درباره توضیحات تخصصی این رویداد که بهمراه برنامه‌های پژوهشی دیگر و بمناسبت هفته پژوهش برگزار شده گفت: «در این کارگاه که پس از درخواست مدیر گروه و دانشجویان رشته نرم‌افزار کامپیوتر در نظر گرفته شده همه تکنولوژی‌های اصلی چاپگرهای سه بعدی یعنی FDM, DLP, SLA, SLS, Binderjet, Polyjet, SLM و چند تکنولوژی دیگر معرفی و در پایان آموزش نیز یک نمونه کوچک از سوی پرینت سه بعدی ساخته و برای شرکت کنندگان نمایش داده شد.»

حوزه پژوهش سما اهواز در حرکتی همه جانبه در راستای آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی اقدام به برگزاری برنامه‌های متنوعی کرده که این کارگاه یکی از مصداق‌های آن است.

روابط عمومی سما اهواز

( ۲ )