دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان:

مدیران با استفاده از خلاقیت روحیه کار تیمی را در دانش‌آموزان افزایش دهند

۰۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۲۶ اخبار و رویدادها
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان اظهار کرد: کافی است مدیران ما با استفاده از خلاقیت خود روحیه کار تیمی را در دانش آموزان افزایش داده و آنها را راهنمایی کنند.
مدیران با استفاده از خلاقیت روحیه کار تیمی را در دانش‌آموزان افزایش دهند

مهرداد افشون در دومین جلسه شورای مدیران مدارس سما استان خوزستان به میزبانی واحد سوسنگرد با تبریک حلول ماه ربیع الاول و آغاز امامت و ولایت حضرت ولی عصر (عج) و همچنن میلاد فرخنده پیامبر اکرم (ص) از حضور مدیران مدارس قدردانی کرد و گفت: «ان‌شاءلله که همه ما بتوانیم پیروان وفاداری برای امامان معصوم باشیم و با اجرای سبک زندگی اسلامی و ایرانی هر روز بیشتر از پیش موفق و سربلند باشیم.»

افشون با تبریک هفته بسیج مستضعفین حضور در شهر سوسنگرد را ارزشمند شمرد و افزود: «در هفته بسیج در دیاری هستیم که با فرمان حضرت امام خمینی(ره) بسیجیان جان برکف آن را از دست دژخیمان بعثی بازپس گرفتند تا مردم خوب سوسنگرد قهرمان، بیشتر از این در زیر یوغ بیگانه نباشند. خوشحال هستم در سرزمینی حضور دارم که از خط مقدم های دفاع مقدس و حماسه سازها بوده است. مسیر این دیار یادآور روزهای دفاع مقدس است که این نهضت با پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت بر داعشیان تکفیری که از سوی سردار سلیمانی بعد از شهادت شهید حججی وعده آن داده شده بود هنوز ادامه دارد.»

افشون با تشکر از ریاست واحد و معاونت سما سوسنگرد بخاطر میزبانی جلسه با توجه به بازدیدهای صورت گرفته از مدارس موفق کشور و لزوم الگوبرداری از آنها افزود: «امیدواریم مدیران زحمتکش مدارس ما در مجموعه سما استان خوزستان بتوانند با در نظر گرفتن شرایط و امکانات موجود، مدلی موفق و هدفمند برای حوزه کاری خود آماده کرده و به کار بگیرند. مدیران ما باید بتوانند با استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم‌افزاری پیشرفته در کنار همفکری و مشورت، روز به روز سطح کیفی مدارس تحت مدیریت خود را افزایش دهند و این مهم با توجه وجود نسلی آگاه و آشنا به تکنولوژی های روز محقق و ممکن خواهد بود.»

در ادامه با توجه بخشنامه ها و آیین نامه های موجود، موارد دستور کار جلسه بین حاضرین به بحث و تبادل نظر گذاشته و درباره هر یک تصمیم گیری شد.

( ۱ )