کتابخانه مرکزی اهواز، میزبان دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما

۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۲۴ اخبار و رویدادها
دانشجویان مشتاق و علاقه‌مند آموزشکده سما اهواز از کتابخانه مرکزی این شهر بازدید کردند.
کتابخانه مرکزی اهواز، میزبان دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما

در این بازدید یکروزه که به همت حوزه پژوهش آموزشکده و همکاری نهاد کتابخانه های عمومی استان خوزستان با هدف آشنایی دانشجویان بامزایا و اهمیت مطالعه و دوستی با کتاب، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی انجام شد، حدود 25 نفر از دانشجویان ورودی جدید از رشته های مختلف حضور داشتند.

دانشجویان پس از حضور در کتابخانه مرکزی شهرستان اهواز به مدت سه ساعت از بخش های مختلف کتابخانه بازدید و با همت و توضیحات کتابداران از تجربیات آنان استفاده کردند.

با توجه به فرارسیدن روز و هفته کتاب دانشجویان حاضر به نمایندگی از سایر دانشجویان، استادان و مسئولان سما این روز را به کتابداران زحمت کش تبریک گفتند و از آنان به دلیل تلاش هایشان در راستای ترویج فرهنگ مطالعه قدردانی کردند.

در ادامه نیز دانشجویان از نمایشگاه کتاب برپا شده در محل کتابخانه مرکزی اهواز دیدن و کتاب های موردنظر خود را با تخفیف 40 درصدی به مناسبت این هفته خریداری کردند.

بازدید از کتابخانه های بزرگ و استفاده از تجربیات کتابداران با هدف ترویج فرهنگ مطالعه در بین دانشجویان و خانواده آنان در قالب بازدیدهای علمی، یکی از برنامه های پژوهشی پیش رو سما اهواز است.