در آموزشکده سما اهواز صورت گرفت

آموزش کارآفرینی به سبک دانشجویی

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۰:۲۳ کد : ۱۲۲۳ اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی کارآفرینی به سبک دانشجویی با همکاری حوزه پژوهش سما اهواز و خانه کارآفرینان ایران برگزار شد.
آموزش کارآفرینی به سبک دانشجویی

در این کارگاه آموزشی یک روزه که با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال زایی در بین دانشجویان و همزمان با هفته کتاب تشکیل شد ابتدا آرمان عالی محمودی مدیر پژوهش سما اهواز ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی به اهمیت مطالعه در بین دانشجویان خصوصاً  در عصر حاضر اشاره کرد وافزود : « با توجه به تأکیدات دکتر افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان که همواره مسائل مربوط به کارآفرینی و مهارت محوری را در اولویت کاری خود قرار می دهند و حمایت ایشان، برنامه های متنوعی جهت همکاری مشترک با سازمان ها و نهادهای فعال و دارای تجربه در این زمینه انجام داده ایم که از آن جمله تعامل بسیار مفید و سازنده با نمایندگی خانه کارآفرینان ایران در استان است که مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته قصد داریم در طول یک فرآیند زمانمند،دانشجویان مشتاق و مستعد را جهت هدایت شغلی و مهارت آموزی حمایت نماییم و در همین راستا امروز شاهد برگزاری این کارگاه آموزشی هستیم و در آینده نیز برنامه های بسیار کاربردی و مفیدی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

پس از ایشان مباحث تخصصی توسط بهروز زارع نماینده خانه کارآفرینان ایران در استان خوزستان و مدرس برند سازی برای شرکت کنندگان تشریح شد.

در این کارگاه ابتدا موراد و مشکلات موجود در راه کسب حرفه و اشتغال آموزش داده شد و با ذکر مثال های زنده و ملموس به اهمیت داشتن هدف و تلاش برای رسیدن به هدف مطابق یک برنامه ریزی دقیق اشاره شد. شایان ذکر است که این کارگاه دارای جلسات تکمیلی بوده که در روزها و هفته های آینده برگزار خواهد شد.