برگزاری جلسه حلقه صالحین ویژه اعضای هیأت علمی سما واحد اهواز

۰۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۲ کد : ۱۲۱۵ اخبار و رویدادها
جلسه حلقه صالحین بسیج ویژه اعضای هیأت علمی سما اهواز با موضوع «نقش دانشگاه‌ها در ساختار فرهنگی و مهندسی فرهنگی» با حضور مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به عنوان سخنران برگزار شد.
برگزاری جلسه حلقه صالحین ویژه اعضای هیأت علمی سما واحد اهواز

حجت‌الاسلام فرج الله براتی در این جلسه با بیان اینکه کلمه مهندس اسم فاعل از ریشه هندس یعنی شکل دادن و ساختار بخشیدن است، گفت: «یک مدیر با نوع برخوردش می‌تواند کار فرهنگی کند، در واقع کار فرهنگی پنهان، تأثیر بسیارزیادی دارد و در این راستا علم خودشناسی بسیار مفید خواهد بود و مدیران ما نباید خودشان را در مسائل فرهنگی دست‌کم بگیرند.»

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با بیان اینکه تعریف‌های متعددی از فرهنگ وجود دارد همه تعاریف را در یک وجه یعنی دقت علمی در شیوه زندگی مردم مشترک دانست و افزود: «باید بتوانیم وضعیت، ایرادات و مشکلات موجود را شناسایی کرده و در نقشه فرهنگی لایه‌های مختلف فکری و نگرشی را ارزیابی کنیم. برای مهندسی فرهنگی باید افراد صاحب نظر دور هم جمع شده و بر اساس یکسری مبنای اعتقادی، فرهنگ را ساماندهی کنند.»

سپس اعضای حاضر در جلسه درباره موضوع «نقش دانشگاه ها در ساختار فرهنگی و مهندسی فرهنگی» به تبادل نظر پرداختند.