حضور معاون پذیرش و سنجش دانشگاه آزاد اسلامی در سما واحد اهواز

۲۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۱:۳۴ کد : ۱۲ اخبار و رویدادها
حضور معاون پذیرش و سنجش دانشگاه آزاد اسلامی در سما واحد اهواز

مجتبی علوی فاضل معاون پذیرش و سنجش دانشگاه آزاد اسلامی که برای شرکت در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در اهواز حضور داشت روز سه شنبه 25 آذر با فریبرز فروتن دبیرشورای سیاستگذاری سازمان سما در خوزستان و معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی اهواز دیدار نمود.

در این دیدار فریبرز فروتن معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز ضمن خیرمقدم به ایشان به تشریح وضعیت موجود آموزشکده های سما ، دانشجویان مقاطع کاردانی و نظام آموزشی فنی و حرفه ای و نظری پرداخت . در ادامه معاون پذیرش و سنجش دانشگاه آزاد اسلامی جذب دانشجو در سما را  از اولیت های دانشگاه آزاد برشمرد و افزود : دکتر میرزاده ریاست محترم دانشگاه همواره دلسوزانه و حامیانه توجه ویژه ای به سما داشته و دارند . از این رو توفیقات و توسعه همه جانبه سازمان سما آرزوی ماست و ما هم در حوزه معاونت پذیرش و سنجش دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی همکاری را داریم.