اطلاعیه مهم امور شهریه

۱۵ دی ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۳ کد : ۱۱۷ اطلاعیه ها
در خصوص انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 94-93
 قابل توجه دانشجویان عزیز :

با توجه به دستورالعمل جدید انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 94-93 ، کلیه دانشجویان می بایست از تاریخ 13 دی ماه 1393 لغایت 30 دی ماه  1393 ضمن مراجعه به صندوق رفاه آموزشکده و دریافت فرم تقسیط شهریه و تکمیل آن تا تاریخ های قید شده، نسبت به اخذ مجوز مالی  جهت انتخاب واحد ترم بهمن ماه اقدام نمایند.

دانشجویان گرامی توجه داشته باشند که قسط بندی شهریه متغیر نیمسال بعد برای کلیه رشته ها و ورودی ها الزامی می باشد و انتخاب ترم بعد منوط به تحویل مدارک قسط بندی به صندوق رفاه دانشجویان است .

شرایط و ضوابط انتخاب واحد ترم بهمن ماه 93 برای کلیه دانشجویان :

1-          دریافت فرم قسط بندی شهریه از صندوق رفاه آموزشکده

2-         تکمیل فرم مربوطه توسط دانشجو و ضامن(کارمند یا بازاری)

3-        تحویل فرم تکمیل شده به همراه یک فقره چک ده میلیون ریالی(بدون تاریخ) از ضامن به صندوق رفاه یا سفته به همان مبلغ

4-        شهریه ثابت به صورت اینترنتی به حساب آموزشکده واریز گردد .

5-        دانشجو می بایست جهت پرداخت قسطی  مابقی  شهریه(متغیر) به صندوق رفاه مراجعه نمایند.

6-        صدور مجوز توسط امور شهریه برای انتخاب واحد پس از تائید صندوق رفاه صادر خواهد شد.

7-        جهت دریافت دفترچه قسط ، بلافاصله پس از انتخاب واحد به صندوق رفاه مراجعه نمایند.در صورت عدم مراجعه و عدم دریافت دفترچه قسط کلیه مسئولیت و عواقب آن به عهده دانشجو می باشد.

نکته: انجام اقدامات فوق جهت تمامی دانشجویان (به استثنای دانشجویان که کلیه شهریه خود را یکجا پرداخت می کنند)الزامی می باشد.