اولین نشست ترسیم الگوی آموزشکده مطلوب و بررسی فعالیت های کاربنیان در واحدهای سما

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۱۶۵ اخبار و رویدادها

اولین نشست "ترسیم الگوی آموزشکده مطلوب و بررسی فعالیت های کاربنیان در واحدهای سما" در مجتمع رفاهی چالوس برگزار شد. به گزارش روابط عمومی سما، قاسم یزدان پناه معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما ضمن خیر مقدم به روسای آموزشکده های سما که در این نشست حضور یافتند گفت:«خوشحالم که زمانی این گردهمایی را آغاز کردیم که در هفته های گذشته شاهد آن بودیم که تیتر یک روزنامه فرهیختگان به کسب رتبه های برتر دانشجویان ودانش آموزان سما در جشنواره مخترعان خطه دماوند اختصاص یافت .این موضوع نشان دهنده این است که سماییان در مسیر درست و واقعی قرارگرفته اند .»

در این نشست مهرداد افشون معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز و ناصر قانعی فر معاون آموزشی و پژوهشی آموزشکده سما واحد اهواز نیز حضور داشتند.

روابط عمومی سما اهواز

( ۱ )