کارگاه آموزشی آشنایی با اصول جوش و فرآیندهای جوشکاری

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۱۵۵ اخبار و رویدادها

کارگاه آموزشی آشنایی با اصول جوش و فرآیندهای جوشکاری در آموزشکده سما اهواز برگزار شد. این کارگاه آموزشی که با هدف ارتقاء سر فصل درس جوشکاری دانشجویان رشته‌های الکتروتکنیک و مکانیک خودرو و آشنایی آنها با ترفندها و نکات علمی جوشکاری و فرآیندهای آن به همت حوزه پژوهش برگزار شد، دانشجویان با اصول تکنولوژی جوشکاری، فرآیندهای پیشرفته جوشکاری، اصول بازرسی جوش و عیوب و ایمنی در جوشکاری توسط مدرس دوره آشنایی پیدا کردند.

این دوره برای اولین بار در آموزشکده به اجرا درآمده و مطابق برنامه‌های در نظر گرفته شده جهت مهارت آموزی و کارآفرینی شامل دوره‌های تکمیلی نیز خواهد بود.

شایان ذکر است که مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز از سال گذشته اقدام به برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای به دانشجویان نموده و با هدف ایجاد اشتغال و روحیه کارآفرینی در بین دانش آموزان و دانشجویان خود اقدام به برگزاری کارگاه های متنوع در رشته های مختلف نموده است.

روابط عمومی سما اهواز