برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی مدارس در سما واحد اهواز

۱۰ دی ۱۳۹۳ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۱۴ اخبار و رویدادها
برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی مدارس در سما واحد اهواز

سومین جلسه شورای پژوهشی مدارس سما واحد اهواز در تاریخ 09/10/ 1393 با حضور کلیه اعضا در محل دفتر معاونت سما برگزار گردید. در ابتدا فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان و معاون دانشگاه و ریاست مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ، ضمن مهم خواندن دو مقوله فرهنگ و پژوهش از دبیر جلسه تقاضا نمودند که دستور جلسه را قرائت نمایند که ماه حصل آن به شرح زیر است:

- راه اندازی وب سایت هنرستان فنی و حرفه ای پسرانه سما واحد اهواز.

- راه اندازی خبرنامه الکترونیکی سما برای مدارس.

- فعال نمودن بخش خبرهای ارسالی از مدارس .

- نظارت کتابدار متخصص بر امر رده بندی و طبقه بندی کتابخانه های مدارس و ضرورت تهیه کتاب هایی که نیاز جامعه می باشند.

- اعزام دانش آموزان و معلمان جهت بازدید از مراکز پژوهشی.

در ادامه خانم کیانی مدیر مدارس دخترانه به شرح مواردی از فعالیت های پژوهشی صورت گرفته پرداختند از جمله: انجام بازدیدهای علمی و پژوهشی ، برگزاری نمایشگاه کتاب در آموزشگاه ، برگزاری نمایشگاه از تحقیقات دانش آموزان و کارکنان، تقدیر از پژوهشگر نمونه ، برگزاری کارگاه علمی و ...

-در پایان مدیران مدارس گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته پژوهش را برای اعضا ارائه دادند و تصمیماتی اتخاذ شد.