برگزاری دوره آموزشی" آشنایی با شبکه های توزیع و انتقال برق فشار قوی" در آموزشکده سما اهواز

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۰ کد : ۱۱۳۳ اخبار و رویدادها

دوره آموزشی" آشنایی با شبکه های توزیع و انتقال برق فشار قوی " جهت دانشجویان رشته های الکترونیک و الکتروتکنیک آموزشکده سما اهواز برگزار شد.

در این دوره که به همت حوزه پژوهش آموزشکده سما برگزار شد فواد شرفی مدرس دوره ضمن معرفی تجهیزات شبکه انتقال و توزیع برق و چگونگی عملکرد هر یک از آنها به نحوه توزیع نیروی برق از مراکز استانی به شهرستان ها و به همین ترتیب تا مشتریان آخر مانند منازل و صنایع اشاره کرد.

همچنین یکی از مباحث جالب این دوره نحوه بوجود آمدن مشکلات اخیر در شبکه برق استان خوزستان و شهرستان اهواز و چگونگی رفع ایرادات آنها بود.

شایان ذکر است که حوزه پژوهش آموزشکده از روزهای ابتدایی سال 95 فعالیت خود در زمینه های مختلف از جمله برگزاری دوره های کارگاه های آموزشی را براساس یک برنامه ریزی مدرن شروع کرد و تا روزهای پایانی سال نیز این روند ادامه داشته و خواهد داشت.

حوزه پژوهش آموزشکده سما اهواز

( ۱ )