برگزاری کارگاه آموزشی نجوم شناسی و برنامه رصد سیارات در سما اهواز

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۱۳۰ اخبار و رویدادها
در راستای انجام برنامه‌های پژوهشی پویا و نوین

در راستای انجام برنامه‌های پژوهشی پویا و نوین و همچنین اهمیت علم نجوم و آشنایی با سیاره‌ها و ستاره‌های منظومه شمسی کارگاه علمی- آموزشی نجوم شناسی با همکاری انجمن مردم نهاد ستاره شناسان جنوب، رصد خانه فرهنگ سرای خانه جوان و انجمن نجوم دانشگاه پیام نور در مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز برگزار شد.

در این کارگاه مدرس دوره به معرفی تاریخچه و فعالیت‌های علم نجوم در دنیا و کشور ایران پرداخت و ضمن اشاره به اهمیت علم نجوم، زمینه‌های مختلف و قابل کار این علم را در چهار زمینه و سرفصل با عناوین :

• تاریخچه علم ستاره شناسی
  •  مبانی مقدماتی منظومه شمسی
  • شناخت کیهان
  • حیات فرا زمینی و هوش فرا زمینی

برای شرکت کنندگان تشریح کرد و به سوالات دانشجویان در زمینه‌های مختلف پاسخ داد. پس از آن نیز برنامه رصد سیاره‌ ماه و سایر سیارات در محوطه مجتمع برای دانشجویان صورت پذیرفت.

لازم به ذکر است که حوزه پژوهش سما اهواز در راستای برنامه‌های نوین در سال 1395 اقدام به برگزاری برنامه‌هایی در زمینه علوم پرکاربرد و نو از جمله رباتیک، نجوم شناسی، سیستم موقعیت‌یابی جهانی نموده است.

حوزه پژوهش آموزشکده سما اهواز