اولین جلسه مشترک مدیران گروه های آموزشی با حوزه های مختلف آموزشکده برگزار شد.

۱۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۷:۵۶ کد : ۱۰۸ اخبار و رویدادها
اولین جلسه مشترک مدیران گروه های آموزشی با حوزه های مختلف آموزشکده برگزار شد.

این جلسه که در تاریخ 16 آذر 93 در دفتر ریاست آموزشکده پسرانه با حضور معاون دانشگاه و رئیس سما اهواز، رئیس آموزشکده پسرانه، معاونین آموزشی آموزشکده ها، مدیران آموزش، مدیران پژوهش، معاون فرهنگی، مسئول حراست آموزشکده و مدیران گروه های مختلف آموزشی برگزار گردید. در ابتدای جلسه فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن خیر مقدم به حاضرین نتایج حاصل از بررسی و اقدامات انجام شده 6 ماهه اخیر (از زمان انتصاب خود) را برای حاضرین برشمرد و پس از آن هر یک از حاضرین به ارائه نظرات، پیشنهادات و راه کارهای خود پرداختند که از جمله می توان به تصویب موارد زیر اشاره نمود.

1-       در بخش دروس تخصصی گروه ها از اساتید با تجربه، منظم و متعهد استفاده شود.

2-      در موارد خاص آموزشی مانند درس کارآفرینی و پروژه و دروس معارف اسلامی از اساتید دارای مجوز مربوطه استفاده گردد.

3-      نظارت و ارزیابی بر عملکرد اساتید و دانشجویان هم توسط مدیران گروه و هم توسط حوزه های مختلف آموزشکده ها صورت پذیرد.

4-      شأن و منزلت اساتید و دانشجویان و جایگاه هر یک حفظ شود.

5-      مبحث امتحان و صحت کامل برگزاری و امنیت آنها به جد حفظ شود.

6-      حداکثر تلاش جهت منظم نمودن برنامه دانشجویان حتی الامکان در 3 روز توسط مدیران گروه بکار گرفته شود (جهت رفاه حال دانشجویان)

7-      در مورد دروس کارگاهی و آزمایشگاهی برنامه ریزی لازم جهت هر چه بهتر برگزار شدن آنها صورت پذیرد.