در جلسه ای دکتر فرشین هرمزی نژاد بعنوان رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای پسرانه سما واحد معرفی شد

۱۵ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۰۷ اخبار و رویدادها

در این جلسه که روز 15 آذر 93 در سالن آمفی تئاتر دانشکده شهید بهشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد ، پس از قرائت قرآن ، سرود جمهوری اسلامی ایران و سرود سما کلیپی از از اقدامات و فعالیت های انجام شده 6 ماهه  اخیر سما واحد اهواز برای حاضرین که جمعی متشکل از کارمندان ، اعضای هیات علمی و مدیران گروه های آموزشی بود به معرض نمایش گذاشته شد. سپس بهروز آرین نژاد رئیس سابق آموزشکده فنی و حرفه ای سما که مهمان جلسه بودند به اقدامات صورت پذیرفته در زمان راه اندازی و شکل گیری سما  اهواز که شاهد تلاش های دکتر فروتن بودند پرداخت، پس از وی فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکزآموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز به ارائه گزارشی از عملکرد از حوزه زیرمجموعه خود از زمان انتصاب پرداخت و در ادامه فرشین هرمزی نژاد را بعنوان رئیس آموزشکده پسرانه معرفی نمود و در این مراسم از زحمات سمیه محمدخانی رئیس آموزشکده دخترانه سما اهواز تشکر و قدردانی نمود. پس از ایشان هرمزی نژاد رئیس جدید آموزشکده پسرانه به ارائه گزارشی از برنامه های آتی خود در آموزشکده پرداخت. در ادامه جلسه سمیه محمدخانی رئیس قبلی آموزشکده دخترانه سما در سخنرانی خود از زحمات کلیه همکاران در طول دوره مدیریت خود تشکر و قدردانی نمود و برای آنها و مجموعه سما آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

پایان جلسه با اعطای حکم ریاست آموزشکده پسرانه به هرمزی نژاد و اعطای لوح سپاس به سمیه محمدخانی همراه بود همچنین در این جلسه از آناهیتا بردبار بعنوان مدیرپژوهش برتر در واحدسما اهواز و هدا افشاری عضو هیات علمی سما اهواز بعنوان پژوهشگربرتر در بین اعضای هیات علمی سما واحد اهواز تقدیر بعمل آمد.

گزارش تصویری مربوط به این جلسه در قسمت گالری تصاویر قابل مشاهده می باشد.