جلسه هم اندیشی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با اعضای دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی استان خوزستان

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۴ کد : ۱۵۷۷ اخبار و رویدادها اخبار تصویری

جلسه هم‌ اندیشی دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با حضور دکتر نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه ،جناب آقای دکتر افروس ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان،دکتر دلاور اسمعیل وندی معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و جمعی از اعضای دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی استان خوزستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علی افروس ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به حضار جلسه و تبریک اعیاد شعبانیه از حضور دکتر محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز خرسندی نمود. در این جلسه دکتر محمدعلی نادی با اشاره به ساختار دانشکده‌های جدید واحدهای دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با تغییر در شکل پذیرش استاد و دانشجو در تلاش است تا از طریق تاسیس دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی ظرفیت‌های جدیدی ایجاد کرده و نیاز کشور به نیروهای متخصص و ماهر مورد نیاز جامعه را مرتفع کند. معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: نظام تعلیم و تربیت پیکره اجتماعی ما را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد و تنها نهاد آموزشی در کشور که کل زنجیره تعلیم و تربیت را داراست دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد. به همین منظور دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از اقداماتی که در سند تحول و تعالی دانشگاه پیش بینی شده است در نظر دارد نظام تعلیم و تربیت را از طریق دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی تصحیح نماید. نادی با اشاره به مسئله محور بودن دانشکده‌های تعلیم و تربیت گفت: مجوز تاسیس این دانشکده‌ها به استان‌هایی داده شده است که دارای عرصه لازم (مدارس دانشگاه آزاد اسلامی) جهت مهارت آموزی و کسب تجربه دانشجویان باشد و استان خوزستان از جمله استان‌هایی است که میزان عرصه آن بالا بوده و در حال افزایش می‌باشد. دانشجویان دانشکده های تعلیم و تربیت از طریق کمیته اخلاق پژوهشی و تربیتی استعداد سنجی شده و از آن طریق وارد عرصه شده و به فعالیت خواهند پرداخت و در صورت عدم وجود کمیته اخلاق پژوهشی و تربیتی در ابتدای کار دانشکده ها، گزینش و استعداد سنجی دانشجویان با همکاری مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد دانشگاهی انجام خواهد شد. در انتهای جلسه معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نزدیک شدن جریان دانشی دانشکده و جریان عینی مدارس اظهار داشت: تربیت مربی، راهبر، مدیر و تالیف کتاب‌های پشتیبانی کودکستان با برند تاک (تربیت اسلامی کودک) و سما (سازمان مدارس اسلامی) جهت ورود به بازار فرهنگی و انتشاراتی از نتایج مدل پیوند دانشکده با عرصه خواهد بود.