انتخاب بسیج دانش آموزی شهید حاج قاسم سلیمانی مدارس سما واحد اهواز در جشنواره برترین های شجره طیبه صالحین

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۵۴۸ اخبار و رویدادها
در جشنواره صالحین استان خوزستان اعلام شد: برترین سرگروه حلقه قشری متعلق به بسیج دانش آموزی شهیدحاج قاسم سلیمانی مدارس سما واحد اهواز

اولین جشنواره برترین های شجره طیبه صالحین در سالن سازمان بسیج دانش آموزی استان خوزستان با حضور مسئولین استانی و متولیان شجره طیبه صالحین برگزار گردید. در این جشنواره محمدرضا بختیاری کیا سرگروه حلقه صالحین شهید حاج قاسم سلیمانی مدارس سما واحد هواز از بسیج دانش آموزی استان خوزستان مقام اول برترین سرگروه حلقه قشری را از آن خود کرد. ضمن تبریک موفقیت به برادرمحمدرضا بختیاری کیا و اعضای حلقه و همه دانش آموزان بسیجی استان خوزستان، متن لوح تقدیر ایشان که با امضای حجت الاسلام والمسلمین حاج آقاسلمان دوست فرمانده حوزه بسیج دانش آموزی شهید بهنام محمدی غرب اهواز صادر گردیده، از نظرتان خواهد گذشت.

( ۱ )