برگزاری دومین جلسه کمیته گسترش آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی استان خوزستان

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۱۵۱۴ اخبار و رویدادها
دومین جلسه کمیته گسترش آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی استان خوزستان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، دبیر کمیته گسترش استان خوزستان، سرپرست دبیرخانه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان و تمامی اعضای کمیته برگزار شد.
برگزاری دومین جلسه کمیته گسترش آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی استان خوزستان

در این جلسه دکتر علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) مؤسس دانشگاه اسلامی و همچنین حادثه آبادان گفت: لازم است با مسببین این فاجعه اسف بار و درآور و افراد قانون گریز برخورد قاطعانه و جامع انجام شود.

افروس با اشاره به فرارسیدن چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هر کدام از ما در هر جایگاهی که هستیم لازم است نسبت به تعمیم هدف والای این دانشگاه اسلامی اهتمام بورزیم. دانشگاه آزاد اسلامی با حداقل 400 هزار فارغ التحصیل  به خوبی خواهد توانست در مسیر رسالت های جدید دانشگاه گام بردارد. اینجانب ضمن تشکر از زحمات تمامی بزرگواران به جهت حضور فعالانه دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در گام دوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی که به زودی آغاز خواهد گردید خرسندم که استان ما با حضور 200 تیم یکی از استان های فعال در این رویداد می باشد.

دکتر دلاور اسمعیل وندی تمشیت امور دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سما و دبیر کمیته گسترش در استان خوزستان نیز با اشاره به اینکه دانشکده های مهارت و کارآفرینی یکی از مهمترین دانشکده های هر واحد دانشگاهی می باشند گفت: مأموریت های طرح پویش، مدارس عالی مهارتی و فعالیت های کاربنیان از جمله مأموریت های مهمی هستند که لازم است مورد توجه ویژه قرار گیرند.

در این جلسه رشته های مورد تقاضای واحدهای دانشگاهی جهت جابجایی بین واحدهای درون استانی مورد بررسی و تصویب اولیه قرار گرفت.