برگزاری نشست تمشیت امور معاونت آموزش های عمومی و مهارتی واحد اهواز با مدیریت کارآفرینی و اشتغال به کار استان خوزستان

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۴ کد : ۱۵۱۳ اخبار و رویدادها
نشست تمشیت امور معاونت آموزش های عمومی و مهارتی واحد اهواز با مدیریت کارآفرینی و اشتغال به کار استان خوزستان با محوریت طرح پویش برگزار شد.

در این نشست دکتر دلاور اسمعیل وندی تمشیت امور معاونت آموزش های عمومی و مهارتی واحد اهواز، ضمن اشاره به شعار سال و لزوم ایفای نقش جدی دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش دانشجویان دارای مهارت و تجربه عملی در کار گفت: «در راستای تحقق شعار سال و فرمایشات مقام معظم رهبری، دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اقدام به اجرای طرح سراسری پویش (اشتغال همزمان با تحصیل) نموده است».  وی در ادامه با تشریح ابعاد طرح و پاسخ به ابهامات مسئولان حاضر در جلسه افزود: «طرح پویش براساس اعلام نیاز صنایع مختلف بوده و علاقمندان به شرکت در این طرح علاوه بر اینکه در دوران دانشجویی خود این فرصت را دارند که همزمان با تحصیل، با انتخاب یک صنعت یا یک بنگاه اقتصادی مرتبط با رشته تحصیلی خود از نظر تجربی، مهارت آموزی کنند، امکان قرار گرفتن در اولویت استخدام بنگاه های اقتصادی یا صنایع مرتبط برای اشتغال خود را نیز خواهند داشت».

مهندس نظری مدیریت کارآفرینی و اشتغال به کار استان خوزستان  نیز در ادامه با اظهار امیدواری مبنی بر اینکه استفاده اصولی و درست از این طرح می تواند زمینه رشد و شکوفایی هر چه بیشتر صنایع را در استان فراهم کند گفت: «استان خوزستان یک استان صنعتی است که اگر از شرکت ها و صنایع آن به درستی بهره برداری شود، به درآمدزایی هر چه بیشتر در استان کمک بسیاری خواهد شد». وی در ادامه در خصوص مهارت آموزی با  بکارگیری نیروهای ماهر و متخصص در صنایع استان مواردی را مطرح کرد.

در پایان جلسه مقرر شد به زودی تفاهم نامه چند جانبه ای با محوریت طرح پویش با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، اداره کل تامین اجتماعی استان و دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان منعقد گردد.