انتخاب واحد بسیج دانش آموزی مدارس پسرانه سما اهواز به عنوان واحد نمونه در میان مدارس استان خوزستان

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۹ کد : ۱۵۰۷ اخبار و رویدادها
واحد بسیج دانش آموزی مدارس پسرانه سما اهواز پس از ارزیابی عملکرد در زمینه های فرهنگی، مذهبی، سازندگی و صیانت از آرمان های والای انقلاب اسلامی موفق به کسب عنوان واحد نمونه در مدارس استان خوزستان شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج دانش آموزی مدارس پسرانه سما واحد اهواز دکتر دلاور اسمعیل وندی تمشیت امور دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سازمان سما استان خوزستان با سرهنگ پاسدار حاج امیر قمر زاده مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان دیدار کرد.

در این دیدار که به میزبانی بسیج دانش آموزی شهید حاج قاسم سلیمانی مدارس پسرانه سما واحد اهواز برگزار شد دکتر دلاور اسمعیل وندی با اشاره به برنامه های بسیج دانش آموزی به عنوان میراث گرانبها و جاویدان امام راحل (ره) گفت: بسیج شجرة طیبّه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و حدیث عشق می دهد. اسمعیل وندی ادامه داد: مطابق با بیانات مقام معظم رهبری تا وقتی که این کشور و این ملت به امنیت احتیاج دارد، به نیروهای بسیج, به انگیزة بسیج، به سازماندهی بسیجی و به عشق و ایمان بسیجی احتیاج است.

تمشیت امور دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سازمان سما استان خوزستان به شرح مختصری از فعالیت های انجام شده توسط بسیج دانش آموزی مدارس سما از جمله برگزاری مرتب برنامه های فرهنگی، فعالیت های مختلف مذهبی، تجهیز دفاتر بسیج دانش آموزی درمدارس سماواحداهواز، فعالیت های ورزشی و ..... پرداخت و از زحمات و تلاش های بی منت برادر بسیجی محمدرضا بختیاری کیا فرمانده بسیج دانش آموزی مدارس پسرانه سما واحد اهواز تقدیر و تشکر کرد.

اسمعیل وندی در ادامه ضمن تبریک به بسیج دانش آموزی مدارس سما بدلیل کسب رتبه برتر در بین مدارس استان خوزستان و شهرستان اهواز در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ توجه به فعالیت های فرهنگی، مذهبی و سازندگی را دارای اهمیت ویژه ای دانست و گفت: مدارس سما اهواز در این ۸ ماه اخیر به خوبی با تعامل با مدیران فرهنگی، مربیان پرورشی و مسئولین بسیج دانش آموزی توانسته اند فعالیت های قابل قبولی انجام دهند. مجموعه مدارس و بسیج دانش آموزی همواره در کنار برنامه های آموزشی، فعالیت های فرهنگی و مذهبی و بسیج را در اولویت برنامه کاری خود دانسته و تلاش داریم که با اجرای فعالیت های متنوع فرهنگی، جهادی، ورزشی، علمی و مهارتی بتوانیم گام های موثری در تربیت دانش آموزان برداریم.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان نیز در این دیدار، ضمن تشکر از زحمات و همکاری های دکتر اسمعیل وندی و تبریک به فرمانده  بسیج دانش آموزی مدارس سما به دلیل کسب رتبه برتر، به فداکاری ها و رشادت های بسیجیان عزیز در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: تمامی آن بسیجیان دلاور در سن و سال دانش آموزان و دانشجویانی بودند که زمانی که متوجه شدند برای دفاع از سرزمین و خاک میهن نیازمند حضور جهادی و ایثارگری آنها در میدان نبرد است خالصانه و بدون چشم داشتی وارد میدان شدند و اینگونه بود که نوجوانان و جوانان ما در آن سال ها با تقدیم خون خود به انقلاب اسلامی، امنیت و آرامش را به هم میهنان ما هدیه دادند.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان در ادامه در خصوص تاکید مقام معظم رهبری به اهمیت بسیج و بالا بردن روحیه و تفکر بسیجی بین نوجوانان و جوانان گفت: اولین و اصلی‌ترین پایه‌ی تفکر بسیجی که برگرفته از مبانی مستحکم دینی است، احساس مسئولیت انسانی و الهی در قبال خود، خانواده، جامعه و بشریت است.

در پایان از طرف مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان از دکتر اسمعیل وندی به پاس زحمات و همکاری با بسیج دانش آموزی مدارس سما اهواز، با اهدای لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.