دیدار دکتر دلاور اسمعیل وندی با مسئول عقیدتی و سیاسی تیپ ۱۹۲ زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۰ کد : ۱۴۷۹ اخبار و رویدادها

به گزارش خبرگزاری بسیج دانش آموزی مدارس سما واحد اهواز، دکتر دلاور اسمعیل وندی تمشیت امور دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با مسئول عقیدتی و سیاسی تیپ ۱۹۲ زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

در این دیدار، که با محوریت پیگیری اجرای تفاهمنامه همکاری مهارت‌ آموزی سربازان و برگزاری دوره های مهارت محور و مسائل اجتماعی برگزار شد در ابتدا حجت الاسلام والمسلیمن حبیب الله صبوری زیدانلو مسئول عقیدتی و سیاسی تیپ ۱۹۲ زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران، انتصاب شایسته دکتر دلاور اسمعیل وندی را به عنوان تمشیت امور دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان تبریک گفت و عنوان کرد: "نقش آموزشکده و مدارس سما و بسیج دانش آموزی در توسعه و پیشبرد اهداف آموزشی و فرهنگی در سطح استان خوزستان الگو و موثر  بوده است."

وی ادامه داد: "به منظور مقابله با اهداف شوم دشمن که نتوانست از طریق نظامی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ضربه وارد کند و اکنون در تلاش است تا از طریق جنگ نرم و مسائل فرهنگی و اعتقادی وارد عرصه نبرد شود، نیاز به همکاری همه نهادهای فرهنگی، اجتماعی، و آموزشی می باشد."

صبوری زیدانلو درادامه افزود: "تیپ ۱۹۲ زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خصوص توسعه برنامه های فرهنگی و مسائل اعتقادی فعالیت های بسیارخوبی داشته است و آمادگی همکاری همه جانبه با مجموعه سما درتمام زمینه ها را دارد."

در ادامه این دیدار دکتر دلاور اسمعیل وندی ضمن  تشکر از مجموعه تیپ ۱۹۲ زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران که علاوه بر حراست از مرز و بوم، تلاش های فراوانی در زمینه های فرهنگی و اجتماعی داشته است گفت: "یکی از اهداف سازمان سما آموزش مهارت های زندگی، اجتماعی و فنی برای دانش آموزان و کلیه عواملی است که به نوعی با آموزشکده و مدارس سما ارتباط دارند و هدف دیگر، انجام امور مشارکتی با مراکز آموزشی و مهارتی در زمینه های پژوهشی و فرهنگی است تا بتواند نقش موثری در پرورش نیروی جوان مورد نیاز جامعه داشته باشد."

دکتر اسمعیل وندی در ادامه به پتانسیل مجموعه سما اشاره نمود که هم از لحاظ آموزشی دارای مدارس هوشمند و مهارت محور است و هم فعالیتهای فوق برنامه، پرورشی و فرهنگی، آن را از سایر مدارس دولتی و غیر دولتی متمایز کرده است.

وی اضافه کرد: "مجموعه سما واحد اهواز این آمادگی را دارد که در زمینه های علمی، مهارتی و فرهنگی، هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری با همکاری بسیج دانش آموزی مدارس سما اهواز خدمات مناسبی را در اختیار متقاضیان قراردهد."

گفتنی است مجموعه سما اهواز همواره تعامل با ادارات، نهادها، ارگان های دولتی و غیر دولتی استان خوزستان را در اولویت کاری خود قرارداده است تا با تبادل نظرات و ایده ها، برنامه های فرهنگی و مهارتی مطلوب تری در مراکز آموزشی، مدارس، ادارات و حتی در سطح استان خوزستان برگزار نمایند.