افتتاح دفتر بسیج دانش آموزی مدارس پسرانه ابتدایی و متوسطه اول سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۷ کد : ۱۴۷۷ اخبار و رویدادها
به گزارش خبرگزاری بسیج دانش آموزی مدارس سما واحد اهواز، دفتر بسیج دانش آموزی مدارس پسرانه ابتدایی و متوسطه اول سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

در این آیین که با حضور دکتردلاور اسمعیل وندی تمشیت امور نظارت و هماهنگی سازمان سما در استان خوزستان و همچنین رزمنده و یادگارهشت سال دفاع مقدس، مدافع حرم و همرزم سردار سلیمانی، جناب سرهنگ پاسدار حاج حسین غلامپور جانشین محترم تیپ زرهی حضرت حجت(ع) و حاج آقارحیمی فرمانده محترم حوزه بسیج دانش آموزی شهید بهنام محمدی در غرب اهواز برگزار شد، یاد و خاطره شهید حسین فهمیده گرامی داشته شد.

در این مراسم دکتر دلاور اسمعیل وندی بیان داشت: افتتاح پایگاه بسیج در مدارس سما اهواز جهت پرورش روح وجسم جوانان و نوجوانان که همراه با آشنایی با مهارت های ایثار و اخلاق می بایست باشد جایگاه و حوزه با اهمیتی است.

اسمعیل وندی عنوان کرد: تبلور خود باوری در شما جوانان ستودنی است و باید بابت آن خدا را شاکر باشیم، کما اینکه شما جوانان آینده کشور را خواهید ساخت و به فرموده امام راحل ما از مساجد و مدارس به عنوان سنگر استفاده خواهیم کرد و تکلیف خود را در برابر دشمنان در دفاع از سرزمینمان انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به بخشی از متن وصیت نامه شهدا گفت: دانش آموزان بسیجی باید به اصول مشترک همه شهدا یعنی احترام به پدر و مادر، تبعیت از ولایت و سلامت و ورزش اهمیت دهند.

در ادامه مراسم، سرهنگ پاسدارحاج حسین غلامپور گفت: هشتم آبان ‌ماه، مصادف است با سالروز شهادت نوجوان فداکار «حسین فهمیده» که در سن ۱۳ سالگی با انجام عملیات استشهادی در مواجهه با تانک‌های مهاجم عراقی به خرمشهر در سال ۱۳۵۹ به شهادت رسید؛ همان کسی که حضرت امام خمینی (رحمه‌الله) درباره‌ی او فرمودند: رهبر ما آن طفل سیزده‌ساله‌ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صد‌ها زبان و قلم بزرگ‌تر است، با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.

جناب سرهنگ پاسدار بهمن شهریاری مسئول سیاسی سپاه حضرت ولیعصر (عج) نیز به بیان آثار و برکات انقلاب اسلامی در طول بیش از چهار دهه ی اخیر در کشور پرداخت و با اشاره به مجاهدت ها و تلاش های خالصانه و ایثارگری شهداء در به ثمر نشاندن این انقلاب به آثار این انقلاب اشاره کرد و گفت: یکی از برکات این انقلاب، شجره طیبه بسیج می باشد که همواره در تلاش است تا باری از دوش مردم و انقلاب بردارد و بتواند گره ای از مشکلات امت اسلامی باز کند.

وی ادامه داد: از دوران هشت سال دفاع مقدس گرفته تا عرصه های عمران و آبادی بعد از آن و همین طور اقدامات اخیر در مبارزه با ویروس منحوس کرونا، بسیج به صورت تمام وقت در راستای خدمتگزاری به مردم آماده بوده است که این موضوع بسیار با اهمیت است و خداوند متعال را بابت این نهاد ارزشمند شاکریم.