جلسه تودیع و تکریم مسئول حراست سما واحد اهواز

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۴ کد : ۱۴۷۶ اخبار و رویدادها
جلسه تودیع و تکریم مسئول حراست سما واحد اهواز با حضور دکتر مهرداد افشون مدیرکل حوزه ریاست سازمان سما، دکتر دلاور اسمعیل وندی، تمشیت امور دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان و آقای جمیل نعامی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان برگزار شد.

در ابتدا مدیرکل حوزه ریاست سازمان سما با اشاره به عملیات رویارویی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با ناو آمریکایی، این اقدام سپاه پاسداران را مقتدرانه خواند و شکست نیروهای آمریکایی را لکه ننگین دیگری در کارنامه این دولت استکباری برشمرد.

در ادامه جلسه دکتر افشون ضمن تشکر از زحمات آقای سیدموسی موسوی در زمان تصدی پست مسئول حراست سما اهواز گفت: "حضور این انسان شایسته در مجموعه سما استان خوزستان باعث شد که همیشه استان خوزستان جزو 3 استان برتر کشور قرار داشته باشد و همین شایستگی ها موجب شد تا جناب آقای موسوی بتواند در جایگاهی بهتر و به عنوان مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی انجام وظیفه نماید".

افشون در ادامه گفت: "حراست و بازرسی بازوهای قدرتمند سیستم هستند و مجموعه استانی حراست همیشه با نگاهی مثبت به مجموعه سما گامی موثر در جهت پیشبرد اهداف سما استان خوزستان داشته است."

در ادامه جلسه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر افشون گفت: "حراست و بازرسی دو بال نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی هستند که با توجه به اینکه کار در مجموعه سما با مدارس، محصلین و معلمان ویژگی های خاصی را می طلبد این مسئولیت به مراتب سخت تر و سنگین تر است."

سید موسی موسوی نیز ضمن تقدیر و تشکر از حوزه انتظامات و حفاظت فیزیکی سما اهواز که در این سال های طولانی زحمات زیادی را جهت حفظ آرامش و امنیت در مجموعه متحمل شدند گفت: "همکاران مجموعه سما در این سال های متمادی تلاش زیادی جهت ارتقاء شاخص های کمی و کیفی مجموعه داشته اند که جای تقدیر و تشکر دارد."

موسوی در ادامه ضمن تشکر از زحمات مدیرکل حوزه ریاست سازمان سما عنوان کرد: "حمایت های بی دریغ دکتر افشون از اهداف مجموعه حراست سما و همچنین تلاش های جناب آقای نعامی در جهت ارتقاء مجموعه حراست و اعتبار بخشی به نیروهای زیرمجموعه موجب پیشرفت این مجموعه شد تا در حال حاضر بتوانیم سما را به عنوان یک مجموعه پویا در سطح استان داشته باشیم."