برگزاری جلسه تودیع و معارفه معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد اهواز و دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۶ کد : ۱۴۷۲ اخبار و رویدادها اخبار تصویری

جلسه تودیع و معارفه معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد اهواز و دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با حضور حجت الاسلام دکتر فرج الله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.

در این جلسه ابتدا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر مهرداد افشون، انتصاب دکتر دلاور اسمعیل وندی به عنوان "تمشیت امور معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد اهواز و استان خوزستان" را تبریک گفت.

در ادامه جلسه دکتر براتی عنوان کرد: علم و تعهد دو موهبت الهی هستند و فعالیت در دانشگاه نیز چون در جهت تعالی و رشد علم و دانش است گامی مقدس به شمار می رود. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ضمن اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در کشور گفت: پرورش نسل آموزش دیده و مهارت محور وظیفه دانشکده مهارت و کارآفرینی و رسالت آن خواهد بود و باید نسلی پرورش داده شود که با الگوی اسلامی بتواند کشور را در جهت رشد و تعالی به پیش برد.

دکتر مهرداد افشون مدیرکل حوزه معاونت سازمان سما نیز ضمن تشکر و قدردانی از پیگیری ها و حمایت های دکتر براتی در جهت توسعه مدارس سما خواستار بهبود فعالیت های مدارس سما و دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی شد و خاطرنشان کرد که در این زمینه لازم است گام های مفیدی برداشته شود.