برگزاری جلسه تکریم و معارفه معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بهبهان

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۱ کد : ۱۴۵۹ اخبار و رویدادها

جلسه تکریم و معارفه معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بهبهان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر مهرداد افشون مدیر کل حوزه ریاست سازمان سما برگزار شد از زحمات دکتر مصطفی پاکدل تقدیر و دکتر نصرالله قشقایی زاده به سمت سرپرست جدید معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بهبهان منصوب شد.
در ادامه، دکتر افشون پس از ارائه سیاست های کلان سازمان سما، خاطر نشان کرد مواردی از قبیل: افزایش آمار دانش آموزی و دانشجویی، تکمیل زنجیره مدارس، اقدامات لازم جهت تبدیل آموزشکده به دانشکده، امور مربوط به تصویب رشته های جدید، جذب شهریه و همچنین پرداخت به موقع حقوق معلمان و کارکنان لازم است توسط معاونت جدید مورد پیگیری و اجرا قرار گیرد.
در پایان جلسه حکم انتصاب دکتر قشقایی زاده توسط دکتر دلاور اسمعیل وندی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز قرائت گردید.