برگزاری جلسه مدیر کل حوزه ریاست سازمان سما با مدیران مدارس سما اهواز

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۶ کد : ۱۴۵۸ اخبار و رویدادها

جلسه مدیر کل محترم حوزه ریاست سازمان سما با مدیران مدارس سما اهواز برگزار شد.

در این جلسه دکتر افشون ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، عید سعید فطر، عید بزرگ مسلمانان را تبریک گفت.

در ادامه جلسه، مدیر کل حوزه ریاست سازمان سما، مواردی از قبیل: افزایش آمار دانش آموزان، نداشتن صندلی خالی در مدارس به عنوان معیار سنجش عملکرد مدیران، تاکید بر پویش من سمایی هستم، تکمیل زنجیره مدارس در مدارس سما اهواز، جذب شهریه دانش آموزان و داشتن داشبورد مدیریتی و اشراف و تسلط مدیر بر مدرسه را مورد تاکید قرار داد.

افشون بر تاکید بر اینکه لازم است معاونان پرورشی و طلاب امین فعالیت بیشتری در مدارس داشته باشند گفت: "مدیران مدارس باید از ظرفیت های فرهنگی این عزیزان در تشویق دانش آموزان جهت شرکت در مسابقات طرح قدس، پاسداشت زبان و ادبیات فارسی، سعدی شناسی، کتابخوانی و ... بیش از پیش استفاده نمایند."

در خاتمه جلسه، مدیر کل حوزه ریاست سازمان سما، خواستار اجرای بخشنامه های مهم سازمان از قبیل طرح آموزش مهارت زبان انگلیسی در مدارس و کنترل کیفیت آموزشی توسط مدیران مدارس شد.